Η συνεργασία του Σάκη Ρουβά με την Sirusho! Δες το εντυπωσιακό video clip

Το νέο τραγούδι «See», αποτελεί τη συνεργασία του Σάκη Ρουβά με την κορυφαία pop star τραγουδίστρια της Αρμενίας, Sirusho.

Το νέο single με τίτλο «See», είναι ένα ξεχωριστό αγγλόφωνο τραγούδι με μουσική εμπνευσμένη από τους χαρακτηριστικούς ήχους και ρυθμούς Ελλάδας και Αρμενίας, συνδυασμένης με σύγχρονο pop ύφος. Του στίχους αλλά και τη μουσική του τραγουδιού τους υπογράφει η Sirusho.

Ποια είναι η Sirusho
Η Sirusho είναι η πλέον δημοφιλής τραγουδίστρια της Αρμενίας, έχοντας πραγματοποιήσει συναυλίες σε πάνω από 30 χώρες καθώς επίσης έχει τιμηθεί με το βραβείο «Best Female Artist» της Αρμενίας στις ΗΠΑ, στη Ρωσία και στην Αρμενία αρκετές φορές.

Η καλλιτεχνική πορεία της Sirusho μετράει ήδη 16 χρόνια και έχει κυκλοφορήσει 4 άλμπουμ: “Sirusho”, ” Sheram “, ” Hima ” και ” Havatum em “, τα οποία περιλαμβάνουν κυρίως τραγούδια που έχει συνθέσει η ίδια.

Μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision το 2008 και φτάνοντας την υψηλότερη θέση που είχε ποτέ η Αρμενία, έγινε γνωστή σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και, μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα. Το τραγούδι της ” Qele – Qele ” κέρδισε την υψηλότερη δημοτικότητα στην Ελλάδα μεταξύ όλων των τραγουδιών ESC 2008.

Τη σκηνοθεσία του video clip «SEE» υπογράφει o Γιάννης Παπαδάκος από τη Riva Production. Στο μοναδικό κινηματογραφικό σενάριο ο Σάκης Ρουβάς και η Sirusho, πρωταγωνιστούν σ’ ένα παιχνίδι με το χρόνο….

Δες το εντυπωσιακό video clip:

Read More

And More