Η Σ. Τσιμτσιλή περιγράφει το πρώτο ραντεβού με τον άντρα της! Βίντεο

Η παρουσιάστρια, που το πρωί του Σαββάτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Μες στην καλή χαρά, μίλησε για τον σύζυγό της, την οικογένεια αλλά… και το πρώτο τους ραντεβού, ανήμερα των γενεθλίων της Αγγελικής Νικολούλη!

Εκείνη την εποχή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έκανε στο Alter την εκπομπή “Tv Weekend” και για το λόγο αυτό, τα Σαββατοκύριακα, έπρεπε να ξυπνάει νωρίς.
Βέβαια, όταν κανόνιζε να πάει για φαγητό εκείνο το βράδυ της Παρασκευής με τον Θ. Σοφό, δε φανταζόταν ότι θα τους πάρει το ξημέρωμα…

Τελικά, αυτό ακριβώς έγινε. Κατέληξαν να μιλούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και… 6 μήνες μετά, εκείνος, να της κάνει πρόταση γάμου!

“Είναι αυτό που νιώθεις ότι σε έχει αποπλανήσει κάποιος… Μιλήσαμε για τα πάντα. Για τη ζωή μας, τα ενδιαφέροντά μας. Ήταν αυτό που λένε καρμική επικοινωνία. Αυτό που τελειώνει το ένα θέμα και έτσι, μαγικά, έρχεται το άλλο” ειπε η ιδια μιλώντας για εκείνο το πρώτο ραντεβού.

Λέει ότι θαυμάζει στο σύζυγο της… τα πάντα! “‘Εχει μια τρομερή ισορροπία ανάμεσα στην ηρεμία και στον τρόπο που διεκδικεί. Δηλαδή στη δουλειά του είναι απόλυτα δυναμικός και στη ζωή του την προσωπική είναι ο πιο ήρεμος και τρυφερός άνθρωπος”…

Δες αποσπάσματα από τα όσα είπε στην εκπομπή του Alpha και άκουσε για το σημάδι που της έστειλε ο προστάτης της, ο Άγιος Εφραίμ:

Read More

And More