Σκιά του εαυτού της η Nicole Richie – Έφθασε τα 40 κιλά

Αγνώριστη έχει γίνει το τελευταίο διάστημα η Nicole Richie, η οποία έφθασε τα 40 κιλά μετά από εξαντλητικές δίαιτες που έκανε. Η γνωστή τηλεπερσόνα έχει γίνει σκιά του εαυτού τη, μετά την μεγάλη απώλεια βάρους.
Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό “Star” η Nicole Richie έγινε και πάλι skinny φθάνοντας στα 40 κιλά, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα διατροφής με ηλιόσπορους, σέλινο, χυμούς και τσίχλες γι να της κόβουν την όρεξη.

Η Nicole είχε ξαναφθάσει στα ίδια κιλά το 2006, όταν είχε σοκάρει με την εμφάνισή της με μαγιό στην παραλία που άφηνε να φανεί η σκελετωμένη σιλουέτα της.

Ωστόσο, η ίδια είχε ξεπεράσει το πρόβλημα της ανορεξία και είχε επιστρέψει στα κανονικά της κιλά, μέχρι πέρσι τον Ιούνιο που άρχισε και πάλι να χάνει βάρος.
Τον Νοέμβριο του 2013 εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των American Music Awards με ένα μακρύ λευκό φόρεμα που έδειχνε την αδυνατισμένη σιλουέτα της, ενώ λίγες μέρες πριν το τέλος του χρόνου, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε βόλτα με τον αγαπημένο της, όπου ήταν πραγματικά πολύ αδύνατη.

Το πρόσωπό της είχε αλλάξει και αδυνατίσει πολύ, ενώ και το σώμα της έδειχνε σκελετωμένο.

Read More

And More