Βρήκαν ναρκωτικά στο σπίτι γνωστού τραγουδιστή!

Σε νέες περιπέτειες φαίνεται πως βρέθηκε ο νεαρός pop star που έχει απασχολήσει πολλές φορές τα media. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, o 19χρονος τραγουδιστής βρίσκεται, όμως, και πάλι στην επικαιρότητα, όχι για καλό σκοπό, αφού στο σπίτι του βρέθηκαν ναρκωτικά σε κοινή θέα.
Ο λόγος για τον Justin Bieber, στο σπίτι του οποίου, οι αρχές του Λος Άντζελες ανακάλυψαν κοκαΐνη και συνέλαβαν έναν από τους φίλους του με τις κατηγορίες της κατοχής ναρκωτικών.
Σύμφωνα με το TMZ, ο ράπερ Λιλ Ζα, φίλος του Bieber, συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών, ενώ ο εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος, Ντέιβ Τόμσον, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου, ότι τα ναρκωτικά βρίσκονταν στο σπίτι σε “κοινή θέα”.

Αξίζει να αναφέρουμε, όμως, πως θεωρούν ότι ο Bieber δεν είχε “καμία σχέση” με τα ναρκωτικά, ωστόσο θεωρείτο ύποπτος για την επίθεση βανδαλισμού σε σπίτι γειτόνων του, που έλαβε χώρα την Πέμπτη. “Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. O Bieber δεν συνελήφθη αλλά ούτε και απαλλάχθηκε”, δήλωσε ο Τόμσον.
Ο νεαρός τραγουδιστής κατηγορείται πως “επιτέθηκε” στο σπίτι του γείτονά του πετώντας αυγά και προκαλώντας υλικές ζημιές τουλάχιστον 20.000 δολαρίων. Το περιστατικό αυτό ήταν το πιο πρόσφατο μεταξύ του νεαρού σταρ και των γειτόνων του.

Το περασμένο έτος είχε κατηγορηθεί για επικίνδυνη οδήγηση στη γειτονιά, ενώ του είχαν γίνει επανειλημμένως παράπονα για τα ξέφρενα πάρτι που διοργάνωνε στο σπίτι του. “Ελπίζουμε να κατανοήσει τη σοβαρότητα του περιστατικού και να αλλάξει κάπως τη συμπεριφορά του”, αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

Read More

And More