Βάσω Κολλιδά! Μιλά για τον αγαπημένο της Γιάννη και κάνει σχέδια για το γάμο

H όμορφη παρουσιάστρια βρίσκεται ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας, δηλώνει ευτυχισμένη και ήρεμη και μιλάει για τον επικείμενο γάμο της. Η Βάσω Κολλιδα μιλά στο People Greece για τον έρωτα της ζωής του Γιάννη Εμμανουηλίδη, την πρόταση γάμου και τα σχέδιά της για τη συνέχεια.

“Αναρωτιόμουν γιατί δεν ήρθε νωρίτερα αυτός ο άνθρωπος. Όλα κύλησαν τόσο αβίαστα και όμορφα. Από την πρώτη μέρα μείναμε μαζί. Κάποτε ρωτούσα τις παντρεμένες φίλες μου πώς θα καταλάβω ότι με κάποιον θέλω να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια και απαντούσαν πως, όταν βρεθεί ο άνθρωπος, θα μπουν κάποια πράγματα στη σειρά χωρίς να το καταλάβω. Έτσι κι έγινε. Ό,τι σχέδια και να κάνεις, όσο κι αν πιέζεις κάποιες καταστάσεις, τελικά ο έρωτας έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις”αναφέρει.

/

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στην Πάρο, τον τόπο καταγωγής του Γιάννη. “Θα γίνει στο νησί του άντρα μου, σ’ ένα εκκλησάκι δίπλα στη θάλασσα και, επιτέλους, θα φορέσω χαμηλό πέδιλο αναφέρει για το γάμο που έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει από την αρχή. Το νυφικό ίσως να έχει δαντέλα. Το σίγουρο είναι πως θα το σχεδιάσω μόνη μου. Δεν έχω αρχίσει ακόμη να σχεδιάζω, αλλά κάτι έχω στο μυαλό μου εξηγεί. Ξέρεις κάτι; Όλα αυτά, πάντως έρχονται σε δεύτερη μοίρα και δεν με αγχώνουν. Για μένα είναι σημαντικό να είμαι καλά με τον άνθρωπο μου”.

/

O Γιάννης Εμμανουιλής είναι αθλητής και αγωνίζεται στην ομάδα Πόλο της Λαμίας μαζί με το δίδυμο αδερφό του. Μη μας ζητήσεις να σου πούμε ποιος είναι ποιος στις φωτογραφίες! Μοιάζουν καταπληκτικά… Η Βάσω αναφέρει πως εκείνο που την έχει γοητεύσει στον σύντροφό της είναι το πείσμα του. Μπήκε σαν σίφουνας στη ζωή μου και τα άλλαξε όλα.

/

Η Βάσω όμως μιλά και για τη συγκατοίκηση, αφού το ζευγάρι μένει μαζί εδώ και ενάμιση χρόνο. Τα έχουµε βρει απόλυτα, το µόνο που µε δυσκόλεψε ήταν ο χώρος της ντουλάπας. Μου αρέσει που τον ξυπνάω το πρωί. Εκείνος γενικά είναι πολύ ήρεµος άνθρωπος, ενώ εγώ γυρίζω σαν τη σβούρα µέσα στο σπίτι. Βλέπουµε ταινίες µε φίλους, αν βρούµε χρόνο ταξιδεύουµε, αλλά γενικά περνάµε πολύ χρόνο µαζί. Αυτό το “µαζί” είναι που µε κρατάει µέσα στη σχέση αναφέρει.

/

Πώς έγινε όμως η πρόταση γάμου; Ο Γιάννης είχε προγραµµατίσει ένα επαγγελµατικό ταξίδι στο Παρίσι και µου είπε να πάω µαζί του. Είχε το σκοπό του, γι’ αυτό ζήτησε να τον συνοδέψω. Ύστερα από µία ώρα πτήσης, παίζαµε ένα παιχνίδι µε ερωτήσεις, ώσπου στο τέλος µού λέει “Θέλεις να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου µαζί µου;” και ταυτόχρονα ανοίγει το κουτάκι µε το δαχτυλίδι, όπου κόντεψα να πάθω σοκ” Διάβασε περισσότερα για τη ρομαντική πρόταση γάμου με ένα “κλικ” εδώ

Read More

And More