Δούκισσα Νομικού: Αποκαλύπτει αν έχει σχέση μετά το χωρισμό της

H Δούκισσα Νομικού μιλά στη Real Life και ξεκαθαρίζει πως αυτό τον καιρό δεν είναι σε σχέση. Η όμορφη παρουσιάστρια εκμυστηρεύεται πως μετά το χωρισμό της από τον Χρήστο Χολίδη έχει αφιερωθεί στη δουλειά της και μιλά για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια στο θέατρο και τον κινηματογράφο.

Στη συνέντευξή της, η παρουσιάστρια του Dancing μιλάει για την θεατρική παράσταση “Τρωικός Πόλεμος” στην οποία και θα πρωταγωνιστεί, αλλά και για την ταινία “Λιμουζίνα” του Νίκου Παναγιωτόπουλου όπου κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο. Στην ερώτηση αν δηλώνει ηθοποιός απαντά “θα μπορούσα να δηλώσω και αστροναύτης, αλλά δεν έχει σημασία. Είμαι μια γυναίκα με πτυχίο της ΑΣΟΕΕ στα χέρια της, που από το 2007 δουλεύει στην τηλεόραση και φέτος αποδέχτηκε μια πρόταση για κινηματογράφο και μια για θέατρο”.

/

Η Δούκισσα εξηγεί πως το πτυχίο της έχει φανεί ήδη χρήσιμο στη δουλειά της και αναφέρει πως θα την ενδιέφερε μια δουλειά πίσω από τις κάμερες. “Ίσως μια κάποια στιγμή να αξιοποιήσω το πτυχίο μου δουλεύοντας στην τηλεόραση, σε άλλο πόστο όμως, παρασκηνιακό”.

Αν και όπως λέει ο έρωτας της δίνει ενέργεια και πάθος να κάνει τη δουλειά που αγαπά, μετά το χωρισμό της από τον Χρήστο Χολίδη έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά. “Έχω αφιερωθεί 100% σε αυτήν”! Άλλωστε αυτή τη στιγμή δηλώνει πως δεν έχει σχέση και δεν έχει στο μυαλό της έναν νέο έρωτα.

/

Ένας άντρας για να της κεντρίσει το ενδιαφέρον θα πρέπει να έχει “γλύκα και τσαγανό”, ενώ όπως αναφέρει είναι παραδοσιακή γυναίκα και προτιμά να κάνει ο άντρας την πρώτη κίνηση. Η Δούκισσα δεν αισθάνεται μόνη αυτή την περίοδο και λέει πως “Μόνη μου δεν γίνεται να είμαι. Έχω την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου. Εαν με ρωτάτε αν έχω σχέση, όχι, δεν έχω”.

Read More

And More