Αυτός είναι ο συμπέθερος του Γ. Παπανδρέου: Μεροκαματιάρης στη λαϊκή και διαμονή σε υπόγειο δίχως νερό!

Ο κ. Πατραμάνης βρέθηκε ξαφνικά, χωρίς να το περιμένει στο στόχαστρο της δημοσιότητας καθώς είναι ο συμπέθερος του Γιώργου Παπανδρέου αφού η κόρη του Πωλίνα και ο γιος του πρώην πρωθυπουργού αρραβωνιάστηκαν χθες 25 Ιανουαρίου.

Μέχρι χθες ο Θανάσης Πατραμάνης ήταν γνωστός μόνο στις λαϊκές αγορές του Ηρακλείου Κρήτης. Εκεί όλοι τον ξέρουν μόνο με το παρατσούκλι του Ινδιάνος και δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς το γιατί. Η μακριά κόμη και η μποέμ στάση ζωής είναι τα στοιχεία ταυτότητας ενός αντισυμβατικού βιοπαλαιστή.

H κόρη μου δεν μασάει

Η κόρη μου είναι Ινδιάνα, δεν μασάει. Πρόκειται για ένα κορίτσι που στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις από τη μέρα που γεννήθηκε. Σπουδές, αθλητισμός, δουλειά, όλα μόνη της τα έχει καταφέρει, αν και η Πωλίνα είχε σωστές βάσεις από τους ανθρώπους που τη μεγάλωσαν. Για έναν τόσο ανεξάρτητο χαρακτήρα, το ότι θα παντρευτεί έναν Παπανδρέου, προς Θεού, δεν είναι θέμα εξασφάλισης. Όποιος τη γνωρίζει καταλαβαίνει αμέσως τι άνθρωπος είναι η κόρη μου

Μιλώντας το Πρώτο Θέμα της Κυριακής δήλωσε χαρούμενος που παντρεύεται το παιδί του, παραδέχθηκε ωστόσο ότι για τον ίδιο είναι κάτι διαφορετικό το να παντρευτεί η κόρη του τον γιο του Γιώργου Παπανδρέου.

Φωτό
Φωτό από Πρώτο Θέμα

Με παραξενεύει … Τι να πω όμως, νιώθω αρκετά έξω από τα νερά μου διότι δεν ξέρω πως πρέπει να διαχειριστώ τέτοια ζητήματα. Εγώ βλέπεις είμαι ένας απλός άνθρωπος του μεροκάματου, δεν ξέρω από αυτά. Όπως και να έχει, πάντως πρόσθεσε, ο αρραβώνας είναι υπόθεση των παιδιών και ούτε ο Παπανδρέου νομίζω έχει λόγο σ’ αυτό. Μάλιστα φοβάμαι πολύ μήπως μας παρατήσουν όλους και παντρευτούν κάπου κρυφά, καθώς δεν ήταν στις επιθυμίες τους να διαρρεύσει η είδηση για τα αρραβωνιάσματα. Δεν ήθελαν ούτε ραδιόφωνα, ούτε τηλεοράσεις αυτές τις στιγμές. Ήθελαν να κάνουν κάτι πιο ήσυχο, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Περήφανος μεροκαματιάρης και διαμονή σε κτίσμα δίχως δίκτυο ύδρευσης!

Μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του διαμένει στο υπόγειο διαμέρισμα μια διώροφης ημιτελούς οικοδομής στην περιοχή Πατέλες του Ηρακλείου. οι συνθήκες διαβίωσης παραπέμπουν σε Γολγοθά και είναι χαρακτηριστικό ότι στο συγκεκριμένο κτίσμα δεν υπάρχει καν σύνδεση με το δίκτυο ύδρευσης. Οι ανάγκες καλύπτονται από μια δεξαμενή νερού που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο της κατοικίας τους. Παρόλα αυτά η περιώνυμη κρητική υπερηφάνεια δεν αφήνει περιθώρια για μεμψιμοιρίες.

Φωτό από Πρώτο Θέμα

“Θεωρώ ότι ο συμπέθερός μου είναι ένας γλυκός άνθρωπος”

Μιλώντας για το μέλλοντα συμπέθερο του, Γιώργο Παπανδρέου και απαντώντας στο τί θα ήθελε να του πει, λεει: “Δεν έχουμε και πολλά πράγματα να συζητήσουμε, τι να του πώ; Να μας ζήσουν τα παιδιά! Την κορούλα μου παίρνουν, τι άλλο να έλεγα στον άνθρωπο; Γενικά είμαι πολύ χαρούμενος που παντρεύω το παιδί μου με το γιο του Γιώργου Παπανδρέου. Θεωρώ ότι ο συμπέθερός μου είναι ένας γλυκός άνθρωπος. Δεν φταίει αυτός για όσα συμβαίνουν, ούτε οι άλλοι πολιτικοί. Δεν νομίζω ότι κάνουν με τη θέληση τους πράγματα σε βάρος του λαού. Νομίζω ότι δεν μπορούν να παρέμβουν σε ό,τι μας συμβαίνει”

Με τη μητέρα της Πωλίνας, Αφροδίτη Μαστοράκη, αν και έχουν χωρίσει εδώ και καιρό, ο κ. Πατραμάνης διατηρεί άριστες σχέσεις. Εκτός από την Πωλίνα, έχουν επίσης ένα άλλο παιδί, τον Μάρκο, ο οποίος βοηθά τον πατέρα του στη δουλειά.

Η μητέρα της Πωλίνας διατηρούσε κομμωτήριο στη Χερσόνησο με την επωνυμία «Hair & Style», τα πράγματα όμως δεν πήγαν καλά και αναγκάστηκε να το κλείσει και να στραφεί στην εστίαση. Όμως ούτε και εκεί στάθηκε τυχερή. Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, η συμπεθέρα του πρώην πρωθυπουργού είναι παντρεμένη με αστυνομικό που υπηρετεί στο Α.Τ. Χερσονήσου, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε προπονητής στην ομάδα βόλεϊ που αγωνιζόταν η κόρη της.

Read More

And More