Νέες περιπέτειες για τον Justin Bieber – Τον κατηγορούν για υπόθεση ξυλοδαρμού

Σε νέες περιπέτειες φαίνεται πως μπαίνει ο Justin Bieber, μόλις λίγες μέρες αφότου αφέθηκε ελεύθερος μετά τη σύλληψή του για οδήγηση με ιλιγγιώδη ταχύτητα υπό την επήρεια αλκοόλ.
Αυτήν τη φορά, ο 19χρονος star αντιμετωπίζει νέα προβλήματα με το νόμο, μιας και κατηγορείται από την Καναδική αστυνομία, ότι χτύπησε στο κεφάλι έναν οδηγό λιμουζίνας στο Τορόντο, τον Δεκέμβριο.
Σύμφωνα με τις κατηγορίες που του απήγγειλαν οι Καναδικές Αρχές, ο Justin μαζί με άλλα 6 άτομα, επιβιβάστηκαν στη λιμουζίνα στις 30 Δεκεμβρίου μετά από ξέφρενο πάρτυ σε club. Μέχρι να φτάσουν στο ξενοδοχείο, υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ τους, με αποτέλεσμα ένας από τους επιβάτες –ο Bieber- να σηκωθεί και να χτυπήσει πολλές φορές τον οδηγό, στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Ο οδηγός σταμάτησε και κάλεσε την αστυνομία, αλλά ο Bieber “εξαφανίστηκε” και τώρα κατηγορείται για την υπόθεση του ξυλοδαρμού.
Η υπόθεση, θα εκδικαστεί στις 10 Μαρτίου, ενώ ο νεαρός τραγουδιστής με το που του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, έφτασε στο αστυνομικό τμήμα, εν μέσω πλήθους θαυμαστών αλλά και καναλιών που τον περίμεναν και υποστήριξε μέσω του δικηγόρου του ότι είναι αθώος.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η συμπεριφορά του νεαρού τραγουδιστή προκαλεί αντιδράσεις και σύμφωνα με το hollywoodlife.com, σε έξι μέρες έχουν συγκεντρωθεί 136.000 υπογραφές στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου και ζητούν από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα να υπογράψει την απέλασή του!

Read More

And More