Θ. Παπαθωμά: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο με τον Πασχάλη Τσαρούχα!

Την αποκατάσταση της αλήθειας μετά από όλα όσα γράφτηκαν για το χωρισμό της με τον Πασχάλη Τσαρούχα και τη νέα σχέση της με τον Γρηγόρη Πετράκο θέλησε να πραγματοποιήσει η Θεοφανία Παπαθωμά.
Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε πριν λίγες μέρες με τον τραγουδιστή σε τρυφερά τετ α τετ και όλοι μιλούσαν για το νέο ειδύλλιο της ελληνικής showbiz, αφήνοντας όμως αιχμές για το χωρισμό της με τον Πασχάλη Τσαρούχα.

Έτσι, η γνωστή ηθοποιός μέσα από ένα μήνυμα που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Facebook ξεκαθαρίζει την κατάσταση και παρόλο που κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή, αποκαλύπτει πως έχει χωρίσει από το 2012 και το διαζύγιό της βγήκε το 2013. Η ίδια μάλιστα, εξομολογείται πως το διαζύγιο βγήκε “Αθόρυβα κι ωραία, όπως θα έπρεπε να γίνεται σε κάθε περίπτωση, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά”.

Δες το μήνυμά της:
“H ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!
Έχετε μπερδευτεί, είναι λογικό διότι τόσο καιρό δεν βγήκαμε με τις σημαίες να βροντοφωνάζουμε. Οπότε τώρα πρέπει να απολογηθούμε πριν αρχίσουμε να απολαμβάνουμε τη ζωηρή φαντασία των bloggers.
Λοιπόν ξεκινάμε: ΓΑΜΟΣ 2006. ΧΩΡΙΣΜΟΣ 2012. ΔΙΑΖΥΓΙΟ 2013 – Βγήκε είναι γεγονός. Αθόρυβα κι ωραία, όπως θα έπρεπε να γίνεται σε κάθε περίπτωση, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά.
Κανένα τρίγωνο τετράγωνο ή άλλο γεωμετρικό σχήμα, όλα καθαρά κι ωραία.
Καμία αγωγή, αγανάκτηση, θυμός! Όλα μέλι γάλα!
Συγνώμη αν σας απογοητεύω.
Επίσης δεν έχω αλλάξει επάγγελμα!
Παρακαλώ να αποκατασταθεί η αλήθεια!”

Read More

And More