Ε. Παπαρίζου: Πέρασε στην επόμενη φάση του σουηδικού τελικού για τη Eurovision! Video

Τις εντυπώσεις έκλεψε χθες βράδυ στον α’ σουηδικό ημιτελικό της Eurovision με το τραγούδι “Survivor” η Έλενα Παπαρίζου, παίρνοντας το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, πριν την τελική επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα.
Η Έλενα ανέβηκε με μεγάλη αυτοπεποίθηση στη σκηνή του Melodifestivalen -έχει πείρα βλέπεις από τη Eurovision-και κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού. Η γνωστή τραγουδίστρια φορούσε μια μαύρη τουαλέτα από δαντέλα και είχε τα μαλλιά της αφημένα κάτω σε ανάλαφρες μπούκλες.
Μετά τη λήξη της ψηφοφορίας, οι YOHIO και Ellen Benediktson επιλέχθηκαν να βρεθούν κατευθείαν στον Σουηδικό Τελικό που θα γίνει στις 8 Μαρτίου.

/

Ενώ, η Ελένα Παπαρίζου και ο Linus Svenning πήραν το εισιτήριο για να βρεθούν στο γύρω της “Δεύτερης Ευκαιρίας” στο Lidköping που θα γίνει την 1 Μαρτίου!
Πλέον η Έλενα έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στον τελικό, κάτι που την κάνει πολύ χαρούμενη μιας και δεν αποκλείεται να διεκδικήσει και για τη δεύτερη πατρίδα της, τη Σουηδία -μετά την Ελλάδα το 2005 με το “my number one”- την πρώτη θέση.
Η ίδια, πάντως, μετά το τέλος της ψηφοφορίες του κοινού, ευχαρίστησε μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook όλους όσους την στήριξαν, δίνοντας τους ραντεβού για την επόμενη φάση του διαγωνισμού και στέλνοντας μια μεγάλη αγκαλιά.
/
(Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!!! Είμαι πολύ χαρούμενη!! Θα σας δούμε στη “δεύτερη ευκαιρία”. Μια μεγάλη αγκαλιά Έλενα)

Δες την εμφάνιση της Έλενας στο Melodifestivalen της Σουηδίας:

Read More

And More