Στα δικαστήρια Κορινθίου-Αϊβάζης!

Στα δικαστήρια βρέθηκαν λίγο πριν το γάμο τους ο Γιάννης Αϊβάζης και η αγαπημένη του Μαρία Κορινθίου. Οι διάσημοι ηθοποιοί, που θα ανεβούν την Κυριακή τα σκαλιά της εκκλησίας βρέθηκαν στο δικαστήριο, με αφορμή την αγωγή που κατέθεσαν σε γνωστό περιοδικό.

Έντονα ενοχλημένο φαίνεται πως είναι το λαμπερό ζευγάρι από δημοσίευμα γνωστού περιοδικού που αναφέρει πως χρησιμοποιούν το παιδί τους για να αποκτήσουν δημοσιότητα. Οι δυο ηθοποιοί κατέθεσαν αγωγή μόλις είδαν το περιοδικό και βρέθηκαν χθες στα δικαστήρια. Ωστόσο, η δίκη δεν πραγματοποιήθηκε και αναβλήθηκε για τις 2 Δεκεμβρίου καθώς οι κατηγορούμενοι απουσίασαν για λόγους υγείας.
Οι μελλόνυμφοι μιλώντας στο star δήλωσαν πως είναι πολύ στενοχωρημένοι από το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε και ξεκαθάρισαν πως προχώρησαν σε αγωγή, αντιδρώντας ως γονείς. Μάλιστα, ο Γιάννης Αϊβάζης δήλωσε, πως ενώ θα έπρεπε να είναι χαρούμενοι με τις προετοιμασίες του γάμου, αυτό το γεγονός τους ενοχλεί πολύ. “Έγραψαν πως “Κορινθίου και Αϊβάζης σπρώχνουν το παιδί τους για τα λεφτά”. Αυτό θα ενοχλούσε τον κάθε πατέρα”, λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως και οι δυο τους έχουν εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και περιμένουν να λυθεί το θέμα!

Δες το video με τον Γιάννη Αϊβάζη και την Μαρία Κορινθίου έξω από το δικαστήριο:

Read More

And More