Μ. Cyrus: Ποζάρει γυμνή για το εξώφυλλο του περιοδικού W!

Μια άκρως αποκαλυπτική και σέξυ φωτογράφηση για το επόμενο τεύχος του περιοδικού W έκανε η Miley Cyrus. Η νεαρή τραγουδίστρια που συχνά προκαλεί αυτήν τη φορά ποζάρει γυμνή, αγκαλιάζοντας ένα μαξιλάρι για να κρύψει τα επίμαχα σημεία του σώματός της.
Ενώ, σε άλλη φωτογραφία την βλέπουμε με πιο μακρυά μαλλιά να φορά ένα μπούστο, αφήνοντας ελάχιστα στην αντρική φαντασία.

Εκτός από την αποκαλυπτική εμφάνισή της, η Miley μιλά στον Ronan Farrow για όλους και για όλα χωρίς να μετρά τα λόγια της. Η 22χρονη τραγουδίστρια, μάλιστα δηλώνει πως της αρέσει που έχουν συνδέσει το όνομά της με τη σεξουαλικότητα, ενώ εξομολογείται πως δεν την ενδιαφέρουν οι αρνητικές κριτικές αφού δεν είναι πια κορίτσι του Disney.
Ακόμη, ανέφερε πως δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν: “Έβγαλα τα λεφτά μου. Αν κάποιος δεν θέλει να αγοράσει το άλμπουμ μου, cool. Έχω ένα σπίτι, έχω τα σκυλιά μου, έχω αγάπη. Δεν χρειάζομαι κάτι άλλο”, και συμπλήρωσε: “Δεν μεγάλωσα ποτέ με νταντά, η μαμά μου φρόντιζε για όλα και ο μπαμπάς μου ήταν ένας άνθρωπος που πίστευε τους άλλους, χωρίς να είναι καχύποπτος. Έτσι είμαι και εγώ”.
Δες την αποκαλυπτική της φωτογράφηση:

Read More

And More