Αποκάλυψε το CNN τον νικητή των φετινών Oscars;

Είναι άραγε αυτή η γκάφα της χρονιάς για το CNN ή απλώς μια λάθος εκτίμηση των θαυμαστών του θεσμού των Oscars; Ο λόγος ασφαλώς για την είδηση που έκανε το γύρo του κόσμου και θέλει το CNN να αποκάλυψε κατά λάθος πως ο φετινός νικητής του Oscar Α’ Αντρικού ρόλου θα είναι ο Leonardo Di Caprio.
Ο γνωστός ηθοποιός που ανήκει μέσα στους υποψήφιους για το φετινό Oscar με το ρόλο του στην ταινία “Ο Λύκος της Wall Street” και “κονταροχτυπιέται” με τον Matthew McConaughey ανακοινώθηκε πως θα φύγει από τη διοργάνωση με το πολυπόθητο βραβείο.
Πώς έχουν όμως τα πράγματα;
Το αμερικανικό δίκτυο, κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ του για την πορεία των προετοιμασιών, έδειξε τη διαδικασία δημιουργίας των Oscars. Ανάμεσα στα πλάνα που προβλήθηκαν εμφανίστηκε και μια χρυσή πλακέτα, η οποία είχε σκαλισμένο πάνω της το όνομα του ηθοποιού.

“Το Βραβείο Ακαδημίας πηγαίνει στον Leonardo Di Caprio για την ερμηνεία του στον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία “Ο Λύκος της Wall Street”, 2013”, έγραφε χαρακτηριστικά η χρυσή πλακέτα!
Όπως είναι φυσικό, η φωτογραφία έκανε αμέσως το γύρο των social media, με πολλούς να μιλούν για απίστευτη γκάφα, αφού στην ουσία κατέστρεψε την τελετή, δυο εβδομάδες πριν γίνει!

Ωστόσο, δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο έρχονται να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους και να ενημερώσουν τους θαυμαστές του διάσημου ηθοποιού να μην βιάζονται να χαρούν για το αποτέλεσμα.
Kι αυτό γιατί η Ακαδημία κατά την προετοιμασία της απονομής δημιουργεί χρυσές πλάκες που έχουν χαραγμένα τα στοιχεία όλων των υποψήφιων για τα Oscars. ΄Έτσι, λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων επιλέγεται η σωστή πλακέτα του κάθε υποψηφίου για να γίνει η απονομή και οι υπόλοιπες πηγαίνουν για ανακύκλωση.
Δυο εβδομάδες μένουν λοιπόν για να μάθουμε αν τελικά το CNN έκανε γκάφα ή όχι!

Read More

And More