Θα παραμείνει στο νοσοκομείο η Άντα Παπανδρέου

Με ελαφρά λοίμωξη του αναπνευστικού εισήχθη χθες το απόγευμα στο “Αττικόν” νοσοκομείο η σύζυγος του πρωθυπουργού κ. Άντα Παπανδρέου. Η εισαγωγή της στην Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου έγινε με άκρα μυστικότητα, όπως η ίδια είχε ζητήσει.

Οι γιατροί της κλινικής με επικεφαλής τον καθηγητή κ. Σπύρο Παπίρη αποφάσισαν τη νοσηλεία της συζύγου του Πρωθυπουργού κυρίως για προληπτικούς λόγους αφού τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων δεν ενέπνευσαν καμία ανησυχία.

Η διάγνωση ήταν ελαφρά λοίμωξη του αναπνευστικού για την οποία της χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή. Σήμερα το μεσημέρι έγινε η επανάληψη κάποιων εξετάσεων για να μπορέσει να πάρει το εξιτήριο και την απαραίτητη άδεια για να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη όπου είχε προγραμματιστεί να ακολουθήσει τον Πρωθυπουργό στο πρόγραμμά του στη Διεθνή Έκθεση. Ωστόσο, κρίθηκε αναγκαία η παραμονή της για μία ακόμη μέρα στο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πολλοί από τους συγγενείς της κ. Παπανδρέου θορυβήθηκαν όταν έμαθαν για το πρόβλημα υγείας της και, σύμφωνα με τις πληροφορίες του TLife, έσπευσαν να τηλεφωνήσουν στο “Αττικόν” να ενημερωθούν για τις εξελίξεις.

Read More

And More