Ευγενία Μανωλίδου: Γιόρτασε τα πιο ευτυχισμένα της γενέθλια διανύοντας τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Tα γενέθλιά της είχε χθες η γνωστή μουσικός και παρουσιάστρια, Ευγενία Μανωλίδου. Η ίδια περιμένει το τέταρτο παιδί της και είναι πολύ ευτυχισμένη! Οι ευχές φυσικά από τους θαυμαστές της και τους φίλους της έπεσαν βροχή και η ιδια τους ευχαρίστησε με το παρακάτω μήνυμα:

Η Ευγενία έκλεισε τα 39 της χρόνια και νιώθει πιο γεμάτη από ποτέ, αφού και στα επαγγελματικά της τα πράγματα πάνε πολύ καλά, κλείνοντας τον κύκλο των συναυλιών της “Musical, Αγάπη μου!” με τον καλύτερο τρόπο! Την ηλικία της είχε αποκαλύψει η ίδια παλιότερα, πάλι μέσα από τα social media, λέγοντας πως το 1980 ήταν 5 χρονών.

Πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη

Η ίδια έγραψε πριν από λίγες ημέρες για τις συναυλίες της:
“Symphomaniacs
Αυτό ήταν! Με τον ωραιότερο τρόπο έκλεισε ο κύκλος της Πιο Χαρούμενης Συναυλίας της Χρονιάς, “Musical, Αγάπη μου”! Τραγουδήσαμε, χορέψαμε, διασκεδάσαμε μα πάνω απ’ όλα χαρίσαμε πανέμορφες μελωδίες και πολλή χαρά σε όλους εσάς που τόσο απλόχερα μας προσφέρατε την αγάπη σας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς, την ορχήστρα μας, σε όλους τους συντελεστές και σολίστες αυτής της απαιτητικής παραγωγής! Όλα τα videos, φωτογραφίες και το υλικό, στην επίσημη ιστοσελίδα μας, symphomaniacs. Εις το επανιδείν!”

Read More

And More