Σ. Χρηστίδου: Ο δεύτερος γιος, τα κιλά της εγκυμοσύνης και η απάντηση στο αν υπήρξε κρίση στο γάμο της!

Πρόσφατα απέκτησε τον δεύτερο γιο της, τον μικρό Μιχαήλ και άλλαξε όλη της η ζωή. Ο λόγος για την Σίσσυ Χρηστίδου που περνά μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, έχοντας κοντά της τον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη και τα δυο αγόρια της.

Η ίδια σκέφτεται όμως το ενδεχόμενο να κάνει ένα ακόμη μωράκι;
“Θέλω με τρέλα να κάνω και τρίτο παιδί”, αποκαλύπτει και λέει για τη σχέση με τον σύζυγό της:
“Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον άντρα μου και η αγάπη αυτή δεν μειώνεται, μεταβάλλεται. Με τον Θοδωρή είμαστε πια ένα. Είναι ο άνθρωπός μου. Η σχέση μας έχει δοκιμαστεί αρκετά σε διαφορετικές συνθήκες και καταστάσεις, όλα αυτά τα χρόνια”.

Έχει στο μυαλό της, όμως τη λέξη για “πάντα” όσον αφορά τη σχέση της με τον Θοδωρή;
“Δεν το σκέφτομαι έτσι γιατί θα πανικοβληθώ! Μέρα με τη μέρα προσπαθώ να κερδίσω τον άντρα μου από την αρχή. Οι σχέσεις θέλουν δουλειά, είναι ζωντανοί οργανισμοί και πρέπει να ασχολούμαστε μαζί τους”.
Για τα σενάρια που ήθελαν το ζευγάρι να περνά κρίση στο γάμο του, απάντησε: “Δεν χρησιμοποίησα όμως ποτέ τη λέξη “κρίση” στο γάμο μου και είχα ενοχληθεί με αυτόν το χαρακτηρισμό. Δεν χωρίσαμε, ούτε τσακωθήκαμε ποτέ”.
Τέλος, για τα κιλά της εγκυμοσύνης εξομολογήθηκε:“Είχα πάρει 25 κιλά και τώρα πια έχω μόνο δέκα κιλά παραπάνω από το κανονικό μου βάρος, το οποίο άρχισα όμως σιγά σιγά να χάνω”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More