Πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες για το μιούζικαλ “Ξημερώνει Κυριακή”! Φωτογραφίες

Τα τραγούδια των θρυλικών δίσκων “Ο Δρόμος” και “Μίλα μου για τη λευτεριά” των Μίμη Πλέσσα και Λευτέρη Παπαδόπουλου γέγιναν μιούζικαλ και έκαναν χθες επίσημη πρεμιέρα στο “Θέατρον” του Κέντρου Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” σε σκηνοθεσία Μάνου Πετούση και χορογραφίες της Αποστολίας Παπαδαμάκη.
Ο τίτλος της παράστασης είναι “Ξημερώνει Κυριακή” από το ομώνυμο τραγούδι το οποίο μαζί με άλλα 24, όπως τα “Γέλαγε η Μαρία”, “Μέθυσ’ απόψε το κορίτσι μου”, “Το άγαλμα”, ερμηνεύτηκαν ζωντανά από τη Ρένα Κουμιώτη και τον Δημήτρη Μπάση.

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου. Ανάμεσά τους ήταν η Ζέτα Δούκα, ο Μίμης Πλέσσας με την Λουκίλα Καρρέρ και την κόρη τους, η Μιμή Ντενίση με τον Σωτήρη Πολύζο, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Βίκυ Βολιώτη, ο Χρήστος Σπανός, η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και πολλοί άλλοι.

Η συνοδεία πολυμελούς ορχήστρας είναι επίσης μέρος του προγράμματος και διευθύνει ο μαέστρος Κωνσταντίνος Παγιάτης. Τα κείμενα έχουν γράψει οι Παναγιώτης Μπρατάκος και Μάρω Μπουρδάκου και στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Κώστας Αρζόγλου, Γιώτα Φέστα, Μιχάλης Μητρούσης, Δημήτρης Αλεξανδρής, Βασίλης Παλαιολόγος, Δώρα Χρυσικού, Αννίτα Κούλη, Γιάννης Καραούλης.

Τραγουδούν επίσης οι: Ειρήνη Κυρμιζάκη, Στέλιος Κέλλερης, Νικόλας Μπράβος, Γιάννης Μωραΐτης, Γιώργος Νικητόπουλος, Μάυ Χάννα, Αμαλία Ασκορδαλάκη, Κέλυ Γιακουμάκη.

Δες φωτογραφίες:

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Μιμή Ντενίση

Βίκυ Βολιώτη

Μιρέλλα Παπαοικονόμου, Χριστόδουλος Στυλιανού

Μιμή Ντενίση, Μίμης Πλέσσας

Μαρία Τσαμπονάκη

Τέρρης Χρυσός

Χρήστος Σπανός

Χρήστος Νικολόπουλος με την σύζυγό του

Κατερίνα Μάντζιου

Read More

And More