Το 1ο adidas Open Run της χρονιάς έρχεται με παρουσιαστή τον Στέλιο Χανταμπάκη!

Τα adidas Open Run δίνουν και φέτος την ευκαιρία στους φίλους του running να τρέξουν στις πιο διασκεδαστικές διαδρομές, στα ομορφότερα σημεία της πόλης.

/

Αν σου αρέσει το τρέξιμο, χωρίς να έχεις στο μυαλό σου τον ανταγωνισμό ή το χρονόμετρο αλλά προτιμάς να απολαμβάνεις τη διαδρομή μαζί με φίλους, τρέξε με την adidas, έλα με την παρέα σου κι εσύ στο επόμενο adidas Open Run, το πιο cool running event της πόλης!

/

Τα adidas Open Run πραγματοποιούνται κάθε μήνα. Το πρώτο Open Run της χρονιάς με πρωταγωνιστή το μοντέλο και παρουσιαστή του Ant1 Στέλιο Χανταμπάκη, γεμίζει το κέντρο της Αθήνας με ενέργεια!

/

Η εκκίνηση του 1ου adidas Open Run για το 2014, με θέμα #BoostAthens with endless energy, θα δοθεί στον Φωκιανό-Ζάππειο (Βασιλίσσης Όλγας 1), την Τετάρτη 26 Μαρτίου, στις 18:30 (προσέλευση 17.15 ως 18:15). Οι runners θα τρέξουν στο κέντρο της Αθήνας και θα το γεμίσουν με την αστείρευτη ενέργειά τους. Στο χώρο της εκκίνησης θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα τεχνολογία BOOST που έφερε την επανάσταση στο τρέξιμο ενώ body painters και ομάδες κρουστών θα δώσουν χρώμα και ρυθμό στη διαδρομή.

/

Φέτος τα adidas Open Run θα είναι ακόμα πιο ιδιαίτερα, καθώς θα έχουν διαφορετικό θέμα κάθε μήνα που θα κάνει την εμπειρία τρεξίματος ξεχωριστή. #BoostAthens είναι το σύνθημα και το πρώτο adidas Open Run ξεκινά, με τους runners έτοιμους να απολαύσουν τη διαδρομή και να νιώσουν ένα BOOST ενέργειας σε κάθε χιλιόμετρο.

http://www.adidasrunningteam.gr/lib_photos/news/2014_03_26_1oOpenRun_DigitalMap.jpg

Read More

And More