Η Β. Καγιά μιλά πρώτη φορά για τον σύντροφό της: “Με τον Ηλία δεν κρυβόμαστε. Περνάμε καλά!”

Τον έρωτα στο πρόσωπο του Ηλία Κρασσά μετά το διαζύγιο με τον Νίκο Κριθαριώτη, έχει βρει η Βίκυ Καγιά και δεν το κρύβει πια. Η γνωστή παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο μιλά πρώτη φορά για το δεσμό της με τον ιδιοκτήτη των ζαχαροπλαστείων Fresh και τα αποκαλύπτει όλα στο “Hello!”.

Μιλώντας για τη σχέση της με τον νέο της σύντροφο, δήλωσε:“Με τον Ηλία Κρασσά δεν κρυβόμαστε. Βγαίνουμε και περνάμε καλά. Απλώς από εδώ και πέρα για την προσωπική μου ζωή δεν θέλω να λέω πολλά ούτε να τα αναλύω, προτού εξελιχθούν μόνα τους”.

Ενώ, συμπλήρωσε πως στον άντρα την μαγνητίζουν “τα καθαρά μάτια, το έξυπνο βλέμμα και τα χέρια του”, χαρακτηριστικά που έχει ο Ηλίας Κρασσάς, όπως παραδέχεται.
Στην ερώτηση αν πιστεύει στο θεσμό του γάμου, μετά τη δύσκολη περίοδο με το διαζύγιο που πέρασε, δήλωσε: “Είμαι αθεράπευτα ρομαντική! Δεν σημαίνει ότι επειδή κάτι δεν δούλεψε, δεν μπορεί να δουλέψει ξανά. Πιστεύω πάρα πολύ στο γάμο και την οικογένεια!”.
Αν παντρευόταν όμως ξανά, θα ήθελε να κάνει τον ίδιο γάμο;
“Όχι, γιατί ο γάμος έχει να κάνει με τον άνθρωπο που είσαι, με τις συνήθειες του ζευγαριού. Μου αρέσει τα πράγματα να έρχονται με μεγάλη ηρεμία, δεν θέλω να βάζω πρόγραμμα, δεν θέλω να κάνω δηλώσεις. Έχω βγει από μια δύσκολη κατάσταση, που με έμαθε και με ωρίμασε”.

Τέλος, για όσα την έχουν πληγώσει , είπε: “Η έλλειψη σεβασμού, τα ψέμματα και η προδοσία με λύγισαν. Δεν ανέχομαι να με υποτιμούν”.
Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More