Α. Παλαιολόγου – Β. Μητρογιάννης: Χώρισαν μετά από 2,5 χρόνια γάμου

Δρόμους χωριστούς στη ζωή τους αποφάσισαν να τραβήξουν η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο επί 2,5 χρόνια σύζυγός της και γνωστός επιχειρηματίας Βαγγέλης Μητρογιάννης. Το ζευγάρι που είχε ενωθεί με τα δεσμά του γάμου τον Οκτώβρη του 2011 με κουμπάρο τον Γιώργο Μαζωνάκη, πήρε την απόφαση να χωρίσει.

Οι δυο τους είναι δυο άνθρωποι πολύ χαμηλών τόνων και όσο αθόρυβα έγινε ο γάμος τους, τόσο αθόρυβα ήθελαν να έρθει και ο χωρισμός τους. Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα είχαν ελαττώσει τις κοινές τους εμφανίσεις και παρόλο που έκαναν προσπάθειες να σώσουν το γάμο τους, δεν τα κατάφεραν.

Χθες στη συνέντευξη της στο περιοδικό “ΟΚ!” η γνωστή ηθοποιός δήλωσε πως “Παλιά παντρευόσουν και ήταν για πάντα. Σπάνια χώριζαν οι άνθρωποι. Σήμερα το διαζύγιο δεν είναι η καταστροφή του κόσμου” και συμπληρώνει: “Πριν αποφασίσω να τελειώσω κάτι, το έχω σκεφτεί και ξανασκεφτεί, έχω κάνει τα πάντα, έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις, άρα όταν φθάσω στο σημείο να πω “τελείωσε”, είμαι ξεκάθαρη και ανακουφισμένη”.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον καλό φίλο του επιχειρηματία και δημοσιογράφο Γιώργο Σφακιανάκη, το ζευγάρι είναι σε διάσταση για περισσότερο από 6 μήνες. Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους ήρθαν ένα χρόνο μετά το γάμο τους, αλλά αυτό ήταν μια μικρή πρώτη κρίση που ξεπέρασαν. Τελικά όμως δεν είναι μαζί εδώ και 6 μήνες και έχουν επικοινωνήσει με τους δικηγόρους τους για να λυθεί ο γάμος ήρεμα και πολιτισμένα.
“Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο που να έφερε το χωρισμό στο ζευγάρι, απλώς οι δυο τους δεν τα έβρισκαν και αποφάσισαν να χωρίσουν ήρεμα και πολιτισμένα. Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση έγινε πριν λίγο καιρό στα γενέθλια του κουμπάρου τους Γιώργου Μαζωνάκη, αλλά και τότε δεν ήταν μαζί και συναντήθηκαν εκεί”, δήλωσε ο κ. Σφακιανάκης και πρόσθεσε πως οι δυο τους δεν μένουν πια κάτω από την ίδια στέγη.
Μάλιστα με ανακοίνωση, που έστειλε ο ίδιος ο Βαγγέλη Μητρογιάννης στον Γιώργο Σφακιανάκη, επιβεβαίωσε το χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου:
“Με την Αλεξάνδρα πράγματι βρισκόμαστε σε διάσταση εδώ και αρκετό καιρό. Όλα έγιναν υπό το καθεστώς ενός πολιτισμένου τρόπου. Παραμένουμε δυο φίλοι κι αυτό άλλωστε φάνηκε τελευταία από κοινές εμφανίσεις που είχαμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις.
Ήδη έχω επιλέξει να κάνω μια νέα ζωή.
Η Αλεξάνδρα είναι μια σπουδαία προσωπικότητα, μια καταξιωμένη ηθοποιός κι ελπίζω στη ζωή της να βρει ό,τι ακριβώς επιθυμεί γιατί το αξίζει. Θα βρει το δρόμο της χωρίς να χρειάζεται ανθρώπους που να την προστατεύουν εκμεταλλευόμενοι τη δική τους εξουσία”.

Read More

And More