Η Χρυσαλία επιστρέφει στη ζωή!

Στις 6 αυγούστου 2009 η Χρυσαλία αποφάσισε να κάνει μία βόλτα με το μηχανάκι της μαζί με μια καλή της φίλη. Ένας ανεύθυνος οδηγός όμως, αλβανικής καταγωγής, πέρασε το φανάρι με κόκκινο και παρέσυρε τα δύο κορίτσια, αφήνοντας τα αβοήθητα στο δρόμο.

Η φίλη της τραυματίστηκε ελαφρά η Χρυσαλία όμως υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά τραύματα σε ολόκληρό της το σώμα. Έπεσε σε κώμα και μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών κι έμεινε στην εντατική για τρεις μήνες.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Νευροχειρουργική Κλινική ενώ τον Φεβρουάριο μεταφέρθηκε στη Ζυρίχη με τη βοήθεια του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. Πλέον, η 16χρονη άρχισε να επικοινωνεί ξανά με το περιβάλλον.

”Τα καλά νέα ήρθαν και σε μας. Μάθαμε ότι πράγματι η Χρυσαλία έχει σημειώσει θεαματική πρόοδο και κάθε ώρα που περνά βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας της. Πληροφορηθήκαμε επίσης ότι στάθηκε για λίγα δευτερόλεπτα όρθια, κάτι που σημαίνει πολλά. Ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι και να γίνει εντελώς καλά”, δηλώνει στην Espresso o αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής της Πάτρας, Άμπετ Χασμάν.

Read More

And More