Θάλεια Χούντα: “Ξέρω τον ηθικό αυτουργό της απαγωγής μου”

Έχοντας ηρεμήσει λίγο από την περιπέτεια που πέρασε η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα μετά τη μυστηριώδη εξαφάνισή της μιλά για τις δύσκολες ώρες που πέρασε και εξομολογείται πως ξέρει ποιος ήταν ο ηθικός αυτουργός της απαγωγής της, όπως ισχυρίζεται η ίδια.
Λίγο αφότου, είχε αφεθεί ελεύθερη, ο σύζυγός της είχε μιλήσει στο TLIFE, αποκαλύπτοντας πως η γυναίκα του ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. (Δες εδώ τι είπε ο σύζυγός της στο TLIFE)
Με τη σειρά της και η ίδια η Θάλεια Χούντα, είχε πει την εκπομπή “Μίλα” και την Τατιάνα Στεφανίδου. “Είμαι κουρασμένη. Είμαι καλά στην υγεία μου ευτυχώς και είναι τώρα όλα καλά και επέστρεψα στο σπίτι με τον άνθρωπό μου… Βεβαίως φοβήθηκα. Οι απαγωγείς μου έδεσαν τα χέρια και μου φόρεσαν κουκούλα”. (Δες τις δηλώσεις της στο “Μίλα”).
Τώρα έχοντας ηρεμήσει λίγο τα πράγματα, έρχονται νέες εξελίξεις στην υπόθεσή της, με την ίδια να δηλώνει στην “Real News”: “Ξέρω τον ηθικό αυτουργό της απαγωγής, δεν μπορώ όμως να σας τον αποκαλύψω. Αυτοί που με άρπαξαν, οι φυσικοί αυτουργοί μου, μου είναι άγνωστοι”.

Read More

And More