MTV 2010:Oι καλοντυμένες και οι κακοντυμένες των βραβείων

Τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας περπάτησαν χθες στο κόκκινο χαλί του Nokia Theatre του Λος Άντζελες. Βασίλισσα της βραδιάς φυσικά ήταν η Lady Gaga. Δες εδώ όλες τις εμφανίσεις!

Η Lady Gaga ήταν η βασίλισσα της χθεσινής βραδιάς. Για το λόγο αυτό επέλεξε και την ανάλογη περιβολή. Όπως ήταν αναμενόμενο η Gaga φόρεσε McQueen και το συνδύασε με τα κλασικά armadillos ενώ το look συμπλήρωνε με ένα χρυσό καπέλο Philip Treacy. Εάν νομίζεις ότι το έχεις ξαναδεί το συγκεκριμένο φόρεμα… δεν κάνεις λάθος. Το είχε ξαναφορέσει στο editorial για το περιοδικό Vanity Fair ενώ μια παραλλαγή των παπουτσιών είχε φορέσει στο video clip του “Bad Romance“. H Gaga απέσπασε συνολικά 8 βραβεία συμπεριλαμβανομένου και του βραβείου Video Of The Year για το ‘Bad Romance’ ενώ για το ίδιο τραγούδι κέρδισε το βραβείο Best Pop Video, Best Female Video, Best Dance Music Video, Best Choreography, Best Direction και Best Editing, ενώ το όγδοο βραβείο της η Lady GaGa το μοιράστηκε με την Beyonce για τη συνεργασία τους στο ‘Telephone‘ που αναδείχτηκε ως Best Collaboration.
To φτιαγμένο από κρέας φόρεμα της ήταν μια δήλωση-απάντηση σε όλους όσους την θέλουν να βρίσκεται υπό την επίβλεψη ψυχολόγου λόγω των διατροφικών (και άλλων) ταραχών της. Δεν είναι η πρώτη φορά που φοράει κάτι από κρέας, αφού και στο εξώφυλλο της γιαπωνέζικης Vogue φοράει ένα μπικίνι από το ίδιο… υλικό σε σχέδιο του Franc Fernandez. Κατά την παραλαβή των περισσότερων βραβείων η Lady Gaga φορούσε μια μαύρη τουαλέτα δια χειρός Giorgio Armani.

Η Katy Perry εμφανίστηκε με ένα φόρεμα από τη φθινοπωρινή συλλογή του οίκου Marchesa. Όλοι περίμεναν τον ανταγωνισμό ανάμεσα στην Katy και την Gaga αλλά μάλλον η πρώτη αποφάσισε να φορέσει κάτι πολύ πιο ήσυχο. Μάλιστα το συγκεριμένο φόρεμα συνοδεύεται από leggings που δημιουργούν το εφέ του τατουάζ και στα πόδια όπως και στα χέρια, κάτι που η Katy επέλεξε να μην φορέσει. Η Ciara έδωσε το πιο σέξι εαυτό της με Givenchy Couture ενώ η Florence Welch με μια δημιουργία του ίδιου οίκου έδωσε την πιο κομψή έκδοση του εαυτού της.

Η Hayley Williams από τους Paramore εμφανίστηκε με ένα μίνι μαύρο φόρεμα Miu Miu και nude ψηλοτάκουνα Jimmy Choo. Η Ashley Greene επέλεξε τη διαχρονική επιλογή του άσπρου μαύρου με Giambatista Valli. Η Evan Rachel Wood φόρεσε Gucci, γεγονός που δεν αποτελεί έκπληξη αφού είναι το πρόσωπο του ‘Gucci Guilty’. Αυτό που αποτελεί έκπληξη είναι το ότι δεν ήταν καθόλου κομψή και μάλλον το λέοπαρ μίνι φόρεμα “την” φόρεσε. ‘Όσο για της thigh-high μπότες της… απλώς δεν ταιριάζουν με το φόρεμα.

H Μαρία Μενούνος προτίμησε ένα L.B.D. για το κόκκινο χαλί των βραβείων. H Ke$ha έφτιαξε μόνη της ένα μικρό μαύρο φόρεμα χρησιμοποιώντας σακούλες σκουπιδιών. Τα δαχτυλίδια σε τυρκουάζ ήταν άκρως εντυπωσιακά. Η Cher ταξιδεύει στις 3 τελευταίες δεκαετίες με δέρμα, στρας και ολόσωμη lingerie φόρμα.

H Rihanna επί σκηνής τραγουδάει με τον Eminem το νέο τους ντουέτο. Μάλλον περιμέναμε περισσότερα από τη Riri αφού οι στιλιστικές της επιλογές είναι πάντα εξαιρετικά εντυπωσιακές. Αυτή τη φορά όμως έλαμψε μόνο χάρη στα κοσμήματα της ενώ η φούστα και το τοπ δεν της ταίριαζαν καθόλου. Η Taylor Swift αποδεικνύει ότι εάν έχεις βρει τα τέλεια παπούτσια τι να τα κάνεις τα παπούτσια;

Πως σου φαίνονται οι εμφανίσεις; Πως σου φάνηκε η Gaga; Ποια ήταν η αγαπημένη σου; Άσε το σχόλιο σου εδώ!


Read More

And More