Πού περνούν οι επώνυμοι το Πάσχα; Οι ευχές τους στο TLIFE

Ήρθαν οι γιορτινές μέρες και όλοι ετοιμάζονται να περάσουν οικογενειακά και με τα αγαπημένα τους πρόσωπα το φετινό Πάσχα. To TLIFE έψαξε, ρώτησε και έμαθε πού θα περάσουν οι αγαπημένοι σου celebrities την ημέρα του Πάσχα και με ποιους θα σουβλίσουν τον οβελία.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι εγχώριοι celebrities οργάνωσαν τις φετινές διακοπές τους με μεγάλη ανυπομονησία. Κάποιοι θα φύγουν για το χωριό τους, άλλοι θα επιλέξουν το εξοχικό ή κάποιο αγαπημένο προορισμό εντός και εκτός Ελλάδος, και κάποιοι θα μείνουν στην Αθήνα.
Και μην ξεχνάς μπορεί κάποιος από αυτούς να είναι πολύ κοντά σου…
Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας

Το live της Κυριακής του “The Voice” αλλά και η προχωρημένη εγκυμοσύνη της Φαίης ήταν ο λόγος που το διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz μένει φέτος στην Αθήνα για το Πάσχα. Οι δυο τους περνούν τις γιορτές οικογενειακά στο σπίτι τους στη Βουλιαγμένη μαζί με τον μικρό Γιαννάκη και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Όπως είπε ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή, οι δυο τους έμειναν εδώ για τις γιορτές τόσο γιατί την Κυριακή του Πάσχα εκείνος θα παρουσιάσει το Voice, αλλα και γιατί η Φαίη είναι στις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης και προτιμάει να αποφύγει τα ταξίδια και τις μετακινήσεις.
Ελένη Μενεγάκη


Στα όμορφα Άχλα βρίσκεται ήδη από τις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε και φέτος το αγαπημένο της νησί για να περάσει τις διακοπές του Πάσχα με τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο και τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Στις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τις πασχαλινές διακοπές, η Ελένη απόλαυσε με τον σύντροφό της τον ήλιο και τη θάλασσα και τις βόλτες στην παραλία. (Δες εδώ φωτογραφίες από τις διακοπές στα Άχλα)
Δέσποινα Βανδή


Στην Αθήνα με την οικογένειά της θα περάσει το βράδυ του Πάσχα η Δέσποινα Βανδή. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της στο “The Voice” την θέλουν να βρίσκεται στην Αθήνα το βράδυ του Πάσχα για το live. Ωστόσο, η ίδια έχει φροντίσει να έχει χρόνο για να περάσει με τα παιδιά της και τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη.
Ρούλα Κορομηλα


Στο σπίτι της στην Κηφισιά με τα αγαπημένα της πρόσωπα και την οικογένειά της θα περάσει το Πάσχα η Ρούλα Κορομηλά. Η κριτής του “Just the 2 of us” κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ανήμερα του Πάσχα θα επιμεληθεί η ίδια το εορταστικό γεύμα.
Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος


Οικογενειακές διακοπές στο εξοχικό τους σπίτι στη Χαλκίδα κάνουν φέτος η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο και τα παιδιά τους. Κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις γιορτάζουν όλοι μαζί τις μέρες του Πάσχα, ξεκουράζονται, διασκεδάζουν και θα “γεμίζουν” τις μπαταρίες τους στην εξοχή.
Κατερίνα Καινούργιου


Από την Μεγάλη Εβδομάδα η Κατερίνα Καινούργιου έχει ξεκινήσει τις διακοπές της με τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η ίδια βρίσκεται στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα το μέρος που επέλεξαν να περάσουν τις πασχαλινές διακοπές τους, είναι το Las Vegas. (Δες εδώ φωτογραφίες από τις διακοπές τους στο εξωτερικό)

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη


Οικογενειακά περνούν το Πάσχα στην Αθήνα ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη με τα παιδιά τους. Το διάσημο ζευγάρι, δεν μπόρεσε να φύγει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων εκτός Αθηνών, αλλά θα γιορτάσει στο σπίτι του την ονομαστική εορτή του Σάκη και της μικρής Αναστασίας.
Το επαγγελματικό πρόγραμμα του Σάκη Ρουβά, με αφορμή τη μεγάλη συναυλία που ετοιμάζει στο Tae Kwon Do στις 26 Απριλίου, είναι πολύ φορτωμένο και γι’ αυτό το ζευγάρι επέλεξε να μείνει φέτος στην Αθήνα και να γιορτάσει με φίλους και συγγενείς.
Δούκισσα Νομικού


Στην Αθήνα με τα αγαπημένα της πρόσωπα και την οικογένειά της περνάει το φετινό Πάσχα η Δούκισσα Νομικού. Η λαμπερή παρουσιάστρια έχει ως παράδοση να γιορτάζει οικογενειακά το Πάσχα και να χαλαρώνει με τους φίλους της.
Σταματίνα Τσιμτσιλή – Θέμης Σοφός

Οικογενειακές διακοπές με την μικρή Νάγια στην Αρχαία Κόρινθο κάνουν αυτό Πάσχα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός. Το γνωστό ζευγάρι που σε λίγο καιρό περιμένει το δεύτερο μωράκι του, θα φύγει για λίγες μέρες από την Αθήνα για να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει.
Οι δυο τους μάλιστα θα περάσουν ένα ξεχωριστό Πάσχα, αφού η μικρή τους πριγκίπισσα έχει αρχίσει να μεγαλώνει σιγά σιγά και να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των γονιών της.
Η ευχή της για το Πάσχα είναι: “Εύχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα. Μαζί με το αναστάσιμο φως να έρθει και το φως στην ψυχή μας”.

Γρηγόρης Αρναούτογλου – Κατερίνα Κόκλα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρίσκεται αυτές τις μέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα της συντρόφου του, Κατερίνας Κόκλα, τη Νάξο. Το Πάσχα το περνούν εκεί με τους συγγενείς της έχοντας στην αγκαλιά τους, τον γιο τους. Θα επιστρέψουν τη Δευτέρα του Πάσχα κι αυτές τις ημέρες φροντίζουν τα διαδικαστικά της βάφτισης που θα γίνει το καλοκαίρι στη Νάξο!

Αγγελική Ηλιάδη


Στην Αθήνα με τον γιο της Μπάμπη και τον σύντροφό της Σάββα Γκέντσογλου θα περάσει τις γιορτινές μέρες η Αγγελική Ηλιάδη. Η γνωστή τραγουδίστρια που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, θέλει να αποφύγει φέτος τις πολλές μετακινήσεις. Ο σύντροφός της, άλλωστε, Σάββας έχει έρθει στην Αθήνα από την Μεγάλη Παρασκευή και έτσι θα γιορτάσουν το Πάσχα όλοι μαζί.

Μαρία Μπεκατώρου – Αντώνης Αλεβιζόπουλος

Στην όμορφη Σύρο βρίσκεται η παρουσιάστρια του Your Face Sounds Familiar Μαρία Μπεκατώρου, από τη Μεγάλη Τετάρτη, μαζί με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο. Εκεί έχουν φίλους που τους φιλοξενούν σε ένα χωριό λίγο έξω από την Ερμούπολή και δεν χορταίνουν τις ξέγνοιαστες στιγμές! Οι δυο τους θα επιστρέψουν την Τρίτη του Πάσχα, όπου και ξεκινούν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του ζευγαριού.

Ελένη Φουρέιρα


Στην Αθήνα περνάει φέτος τις διακοπές του Πάσχα η Ελένη Φουρέιρα που λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών της δεν μπόρεσε να προγραμματίσει κάποια μικρή πασχαλινή εξόρμηση.
Η γνωστή τραγουδίστρια ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη συναυλία που θα συμμετέχει πλάι στον Σάκη Ρουβά και αυτές τις μέρες έκανε εντατικές πρόβες. Βέβαια, στα διαλείμματά της κατάφερε να δει και τον σύντροφό της Γιώργο Σαμαρά που ήρθε για λίγες μέρες πριν την Ανάσταση στην Αθήνα.
Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης

Ως την όμορφη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη και την κόρη τους Αέλια για να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα. Εκεί συνάντησαν τους γονείς της Κατερίνας για να γιορτάσουν όλοι μαζί τις όμορφες αυτές μέρες.
Όσο για την ευχή της Κατερίνας Καραβάτου στο TLIFE; “Εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλο τον κόσμο!”
Διονύσης Σχοινάς – Καίτη Γαρμπή

Στο νησί των Ανέμων περνούν τις ημέρες του Πάσχα ο Διονύσης Σχοινάς με την σύζυγό του Καίτη Γαρμπή και τον γιο τους Δημήτρη. Το ζευγάρι ταξίδεψε στη Μύκονο την Μεγάλη Παρασκευή με αφορμή την προγραμματισμένη εμφάνιση του τραγουδιστή σε νέο στέκι του νησιού!

Κατερίνα Στικούδη


Ανάσταση στα Τρίκαλα κάνει η Κατερίνα Στικούδη, αφού είχε ήδη προγραμματίσει εκεί μια live εμφάνιση. Ωστόσο, ανήμερα αποφάσισε να ξεκλέψει λίγο χρόνο και να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη με την οικογένειά της. Εξάλλου οι πιο γλυκές αναμνήσεις από το Πάσχα είναι από τα παιδικά χρονιά της με τον παππού και την γιαγιά στο χωριό!
“Θέλω να ευχηθώ στους φίλους του TLIFE, Καλό Πάσχα με υγεία και αγάπη!”, είπε η Κατερίνα.

Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες ταξίδεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στις Σέρρες. Εκεί ζουν ο παππούς και η γιαγιά της και φέτος ήρθε από τη Γερμανία και η μητέρα της για να περάσουν μαζί τις γιορτές. Στο τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας βρέθηκε εκεί και ο σύντροφός της Δημήτρης Δαλάκος.

Γιώργος Γιαννιάς


Στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά με τον Νίκο Μακρόπουλο έκανε φέτος Ανάσταση ο Γιώργος Γιαννιάς. Ωστόσο, την Κυριακή του Πάσχα αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι – αστραπή στη Ρόδο για να βρεθεί λίγες ώρες με την οικογένειά του και το βράδυ της Κυριακής θα είναι και πάλι Αθήνα για τις εμφανίσεις στο Romeo.
Το φετινό Πάσχα, μάλιστα, σε συνδυασμό με τις εντατικές πρόβες για το “Just the 2 of us” δεν θα είναι ξεκούραστο για εκείνον, αλλά θα το περάσει με πολύ χαρά και κέφι.
Τέλος, η ευχή του για το TLIFE είναι: “Να είστε όλοι καλά, με τις οικογένειες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!Καλό Πάσχα!”
Πάρις
Τις περισσότερες μέρες θα είναι στην Αθήνα γιατί έχει συνέχεια πρόβες για την πρεμιέρα στο Posidonio με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και παράλληλα ετοιμάζει στο studio και το καινούργιο του single με την Platinum Records. Ωστόσο, για λίγες μέρες θα βρεθεί με την οικογένειά του στην Κατερίνη!

Read More

And More