Αγγελική Ηλιάδη: Ο φωτογραφικός φακός την “τσάκωσε” με τσιγάρο στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης! Τι είπε συνεργάτης της στο TLIFE

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι ευτυχισμένη όσο ποτέ αφού διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Σάββα Γκέντσογλου.

Η Αγγελική έκανε φωτογράφιση στον Αστέρα της Βουλιαγμένης για το HELLO, τον προηγούμενο μήνα, όταν ήταν στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ, την “αιχμαλώτισε” την ώρα που καπνίζει ένα τσιγάρο.

Το TLIFE, επικοινώνησε με στενό συνεργάτη της Αγγελικής ο οποίος μας είπε ότι ο γυναικολόγος της τραγουδίστριας, της επιτρέπει να κάνει ένα δύο τσιγάρα τις ημέρες που έχει φόρτο εργασίας.

Η Αγγελική πέρασε τον Πάσχα με τον αγαπημένο της Σάββα που ήρθε στην Ελλάδα την Μεγάλη Παρασκευή, και τον 8χρονο γιο της Μπαμπίνο και δεν χάνει ευκαιρία με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram να δηλώνει πόσο ευτυχισμένη και ευλογημένη είναι που ο θεός της έστειλε αυτό το μωρό.

Read More

And More