Το νέο look της Madonna!

Είναι γνωστή για τους κορσέδες σε σχήμα κώνου, τα προσκλητικά κοστούμια στις συναυλίες της και φυσικά το ακριβό της γούστο στα ρούχα. Ο φωτογραφικός φακός, απαθανάτισε τη Madonna, στους δρόμους της Νέας Υόρκης, όπου γίνονται τα γυρίσματα της νέας ταινίας που σκηνοθετεί.

Με γυαλιά που θα ζήλευε και η γιαγιά της, ριχτή γκρι ζακέτα και φουλάρι, το “Material Girl” δεν θύμιζε σε τίποτα τη ροκ σταρ που κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση. Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων η Madonna έδειχνε να απολαμβάνει τα νέα της καθήκοντα, αφού γελούσε και έλεγε αστεία με τους συνεργάτες της.

Αυτή είναι η δεύτερη ταινία που σκηνοθετεί η σταρ της ροκ σκηνής. Πραγματεύεται την ερωτική σχέση του Εδουάρδου του Όγδοου, με την Wallis Simpson. Πρόσφατα, ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στη Γαλλία και τη Μεγάλη Βρετανία, ενώ το συνολικό budget της ταινίας υπολογίζεται στα 18 εκατομμύρια δολλάρια.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Madonna είχε παραδεχτεί ότι ακόμη δεν έχει συνηθίσει τα γυρίσματα και τους κοπιαστικούς ρυθμούς τους. “Κάθε μέρα αναρωτιέμαι γιατί το κάνω, ενώ θα μπορούσα να ασχολούμαι με τον κήπο μου. Είναι πολύ αγχωτικό όλο αυτό. Ποια νομίζω ότι είμαι; Γιατί τιμωρώ με αυτόν τον τρόπο τον εαυτό μου”; Βέβαια, όπως συμπλήρωσε το άγχος της οφείλεται περισσότερο σε έλλειψη εμπειρίας!

Read More

And More