Πέτρος Κωστόπουλος: Η φωτογραφία που ανέβασε από βραδινή του έξοδο στη Μύκονο!

Στη Μύκονο συνεχίζει να βρίσκεται ο Πέτρος Κωστόπουλος από την ημέρα που ανακοίνωσε το χωρισμό του από την Τζένη Μπαλατσινού. Ο γνωστός εκδότης περνάει τις καλοκαιρινές του διακοπές στο αγαπημένο του νησί παρέα με τον γιο του Μάξιμο αλλά και καλούς του φίλους.

Ανάμεσά τους και η Χριστίνα Πολίτη. Τα παιδιά τους άλλωστε είναι πολύ καλοί φίλοι και δεν θα μπορούσαν να μην περνούν μαζί κάποιες στιγμές. Μια γεύση μας έδωσε η κοσμικογράφος μέσα από τον λογαριασμό της στο isntagram (δες εδώ) αλλά και ο Πέτρος φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους από τον δικό του.

Πρόσφατα, ανέβασε μία φωτογραφία από βραδινή του έξοδο. Φαίνεται πως ήταν ανάμεσα σε αυτούς που απόλαυσαν την εμφάνιση της Conchita Wurst στην συναυλία της Άννας Βίσση στο νησί. Μάλιστα, σχολίασε κάτω από την παρακάτω φωτογραφία: “Φωνάρα πάντως το παλληκάρι”. (δες εδώ φωτογραφίες και βίντεο από το party της Άννας)

Δεν ήταν η μόνη φωτογραφία που μοιράστηκε όμως με τους διαδικτυακούς του φίλους αφού λίγες ώρες αργότερα ανέβασε και μία από τις αμμουδιές του νησιού.

Read More

And More