Η τραγουδίστρια Θεανώ μιλάει για τη μάχη με τον καρκίνο!

Η τραγουδίστρια Θεανώ βρέθηκε αντιμέτωπη με τον καρκίνο, πάλεψε και στο τέλος τα κατάφερε! Μέσα από την εκπομπή ”Αξίζει να το ζεις” περνάει το δικό της μήνυμα, δίνοντας θάρρος και κουράγιο σε όσους το χρειάζονται. Με χαμόγελο στα χείλη εξιστορεί τον δικό της αγώνα επιβίωσης ενάντια στην επάρατη νόσο.

Η γνωστή τραγουδίστρια μια μέρα έκανε εισαγωγή στο νοκομείο μετά από μια κρίση επιλειψίας, τότε οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι πάσχει από καρκίνο στο συκώτι. Η πρώτη της αντίδραση όπως είπε η ίδια δεν ήταν καλή, το πάλεψε όμως και βγήκε κερδισμένη.

”Αυτό που είπα στον εαυτό μου όταν το έμαθα είναι ότι, είναι άλλη μια διαδικασία που θα πρέπει να επιμείνω και να την περάσω”, είπε. Όταν ξεκίνησε τις θεραπείες ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες, όμως η Θεανώ δεν το έβαλε κάτω και ακόμα και στις δύσκολες στιγμές έβλεπε τη θετική τους πλευρά.

”Είχα αρκετές παρενέργειες ότα ξεκίνησα τις χημειοθεραπείες. Πονούσε όλο μου το σώμα, όλα μου τα κόκαλα. Δεν έχασα ολοκληρωτικά τα μαλλιά μου αλλά έβλεπα να αφήνω ένα στρώμα μαλλιά στο σπίτι. Αδυνάτησα, δεν είχα όρεξη να φάω, δεν είχα όρεξη να βγω από το σπίτι. Ζήτησα ψυχολογική βοήθεια ώστε να το αντιμετωπίσω και είχα στο πλευρό μου την οικογένεια μου και τους φίλους μου”, τόνισε.

Μετά από μεγάλο αγώνα για τη ζωή, δεν τα παράτησε, νίκησε και σήμερα είναι πιο καλά από ποτέ. ”Πρέπει να βλέπουμε μέσα από τα άσχημα της ζωής, τα θετικά πράγματα. Γιατί εντάξει στη ζωή μας πάντα θα συμβαίνουν άσχημα γεγονότα. Τι σημαίνει ότι θα το βάλω κάτω και θα τα παρατήσω; – Όχι ποτέ!”

Read More

And More