Ελ. Φουρέιρα: Δουλεύω από 12 χρονών!

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου στην εκπομπή ”Αξίζει να το ζεις”. Το πρώην μέλος του συγκροτήματος Mystique μίλησε για τα δύσκολα και φτωχικά παιδικά χρόνια που πέρασε, αλλά και για το παιδικά της όνειρα που σήμερα με την επιτυχία που ζει, τα βλέπει να γίνονται πραγματικότητα.

”Ποτέ δεν είχα στη ζωή μου και με την οικογένεια μου δεν είχαμε ποτέ χρήματα. Υπάρχουν στιγμές που μου τελειώνουν αυτά που έχω στην τσέπη μου και λέω δεν έχω λεφτά και λέω όχι! πρέπει να έχω τελικά. Δεν έχω καλή σχέση με τα λεφτά, ποτέ δεν είχα. Νομίζω ότι πάντα δεν έχω και ότι πρέπει να δουλεύω και να παλεύω και να βοηθάω τους γονείς μου όσο μπορώ.Είμαι πολύ καλά στη ζωή μου αυτή τη στιγμή πραγματικά. Και πιο πολύ γιατί μπορώ να βοηθάω τους ανθρώπους που με έχουν βοηθήσει και με έχουν στηρίξει, πιο πολύ γι’ αυτό”, δήλωσε.

Δουλεύω από πολύ μικρή. Δουλεύω από 12 χρονών. Όταν ήμουν 12 ετών μοίραζα φυλλάδια στους δρόμους, από μια γνωστή εταιρεία έπαιρνα φυλλάδια και μοίραζα στους δρόμους, σε σπίτια. Έβγαζα το χαρτζιλίκι μου το Σαββατοκύριακο.

Έχω κάνει πάρα πολλές δουλειές, έχω δουλέχει σαν σερβιτόρα σε πολλά μαγαζιά, έχω δουλέψει ως barwoman. Σε μαγαζί με ρούχα, παππούτσια. Έχω δουλέψει σε σουβλατζίδικο κι ας φαίνεται αστείο. Εγώ νιώθω πολύ περήφανη και αν χρειαστεί θα το ξανακάνω”, τονίζει και συνεχίζει: ”Πραγματικά επειδή μ’ αρέσει να δουλεύω, νιώθω πάρα πολύ ευλογημένη που αυτό που αγαπάω και είχα όνειρο το κάνω δουλειά μου, αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα”.

Read More

And More