Δ. Ουγγαρέζος: “Δεν είχαμε χημεία στον όμορφο κόσμο”

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απέφευγε εδώ και πολύ καιρό να μιλήσει για το τι έγινε τελικά με την εκπομπή ”Όμορφος Κόσμος το πρωί”. Έφτασε όμως η στιγμή να το κάνει. ”Δεν πιστεύω ότι δεν πήγε το πρωινό. Το κανάλι είπε ότι ήθελε να στραφεί κάπου αλλού κι αυτό έγινε. Δεν θεωρώ δηλαδή ότι κόπηκε ή ότι απέτυχε, είμαι κάθετος. Ήταν μια προσπάθεια αξιοπρεπέστατη, με τα καλά της και τα κακά της, που κλιμακωτά πήγαινε ολοένα και καλύτερα. Τα κακά ήταν στην αρχή η έλλειψη χημείας και ότι ήθελε χρόνο, το παλεύαμε. Το ρυθμό μας τον βρήκαμε τους τελευταίους μήνες. Ήμασταν πολύ χαλαροί όλοι αφήναμε χώρο και χρόνο ο ένας στον άλλο. Και όλοι μας μέχρι τη τελευταία στιγμή ήμασταν μέρη του ίδιου project”, δηλώνει στο περιοδικό DownTown.

Δεν διστάζει να παραδεχτεί και το πού είχε εκείνος λάθος αλλά και τη γνώμη του για τις δηλώσεις του Νίκου Παπαδάκη ο οποίος έριξε τις ευθύνες στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής. ”Εγώ μπορώ να σου μιλήσω για τον εαυτό μου. Δεν θα έλεγα για άλλους. Θα έψαχνα να βρω την ευθύνη σε μένα. Και σου λέω, ναι, έχω συγκεκριμένη ευθύνη, γι’αυτό και από τα Χριστούγεννα έπεσα, ένιωσα να ακούω τον εαυτό μου περισσότερο απ’όσο έπρεπε μέσα στην ομάδα. Και έπρεπε να λειτουργήσω σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους συνεργάτες μου. Γι’αυτό και διορθώθηκα. Εγώ αυτό που λέω είναι ότι όλη η ομάδα που βρισκόταν πίσω από τις κάμερες, με κορωνίδα τη συντακτική ομάδα, ήταν από τις 7:00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ”, λέει ο Δημήτρης χαρακτηριστικά.

Ο παρουσιαστής υποστηρίζει πως έχει κρατήσει πολύ φιλικές σχέσεις κυρίως με τη Δούκισσα Νομικού. Πώς του έγινε η πρόταση να συνεργαστεί με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά; ”Συνέχισα να κρατάω επαφές, με συγκεκριμένους ανθρώπους μέσα από το κανάλι. Ήμουν πάντα σε επαφή με το Mega, συζητήσαμε και μου πρότειναν το πρωινό. Για να σου το οριοθετήσω χρονικά, αυτό ήταν προς το τέλος του Αυγούστου. Στο πλαίσιο μιας γενικότερης επαφής που είχα διατηρήσει”, δηλώνει.

Στην ερώτηση για το πώς είναι οι σχέσεις του με τον Γιώργο και τη Φαίη απαντά: ”Έτσι όπως έχει αναπτυχθεί, γιατί δεν τους γνώριζα, είχαμε πει μόνο ένα γεια, ήρθα πιο κοντά με τον Γιώργο, δεν το περίμενα να σου πω την αλήθεια. Με τη Φαίη έχουμε πολλά κοινά, έχουμε γεννηθεί την ίδια μέρα και την ίδια χρονιά. Ωστόσο με τον Γιώργο έχουμε το άλλο: Στα meeting μιλάμε με τα βλέμματα. Μιλάει κάποιος από την ομάδα, κοιταζόμαστε και γελάμε. Με τον Γιώργο, δηλαδή, έχω μια πολύ τρελή χημεία”.

Διάβασε περισσότερα στο DownTown που κυκλοφορεί.

Read More

And More