Η Τάμτα κάνει πρόβες για το Rent! Δες το βίντεο.

Η Τάμτα είναι η πρώτη φορά που θα δοκιμαστεί στο υποκριτικό της ταλέντο αφού συμμετέχει στο πολυβραβευμένο μιούζικαλ Rent του Jonathan Larson. Το έργο ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά φέτος, στην σκηνή “Σφεντόνα” της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, σε σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου και απόδοση των κειμένων από τον Γιώργο Καπουτζίδη.

“Ο ρόλος που κάνω έχει πολλές απαιτήσεις και στο τραγούδιο και στο χορό”, αναφέρει η Τάμτα δίνοντάς μας μια γεύση από το τι θα την δούμε να κάνει στην παράσταση. Η ίδια υποστηρίζει πως πέρυσι είχε δει την παράσταση 3 φορές και είναι μεγάλη της τιμή που φέτος θα πάρει μέρος. “Έχει να πει πολλά πράγματα που στην Ελλάδα είναι ταμπού”, εξηγεί όσον αφορά τους λόγους για τους οποίους ξεχωρίζει αυτή την παράσταση.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές είναι και ο Αργύρης Αγγέλου ο οποίος μίλησε στο TLIFE πόσο σημαντική είναι αυτή η παράσταση για εκείνον: “Στο Rent φέτος εκτός από τον ρόλο του Mark, εχω αναλάβει και ένα σημαντικό κομμάτι της παραγωγής μαζί φυσικά με τον βασικό παραγωγό της περσινής παράστασης, το Γιώργο Λυκιαρδόπουλο”.

Οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές είναι ο Γιώργος Καραδήμος, ο Ησαΐας Ματιάμπα και ο Πάνος Μουζουράκης που παίζουν σε τριπλή διανομή και η Άντα Λιβιτσάνου, η Αντιγόνη Ψυχράμη, ο Άρης Πλασκασοβίτης, η Λίνα Εξάρχου, ο Χρήστος Γεωργαλής, ο Στέργιος Νταουσανάκης, ο Βασίλης Αξιώτης, η Μαριάννα Γερασιμίδου, ο Τάσος Φωτιάδης, η Χαρίκλεια Χατζησαββίδου, η Μυριέλλα Κουρεντή και η Θέμις Μαρσέλλου.

Δες το βίντεο από τις πρόβες:

Read More

And More