Τα σέξυ εξώφυλλα των διασήμων!

Είναι ωραίοι και σέξυ και δεν το κρύβουν… Ο λόγος για τους διάσημους της ξένης showbiz που έκαναν μερικές από τις πιο “πιπεράτες” φωτογραφήσεις για εξώφυλλο, κάνοντας τους θαυμαστές τους να παραληρούν.

Ποιοι ήταν όμως, οι πιο τολμηροί της ξένης showbiz που δεν δίστασαν να ποζάρουν με ελαχιστά ή και χωρίς καθόλου ρούχα για τα εξώφυλλα γνωστών περιοδικών;
Britney Spears

Η γνωστή σταρ της pop φωτογραφήθηκε τον Οκτώβριο του 2003 για το εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone σε μια πολύ σέξυ πόζα, φορώντας… τα απολύτως απαραίτητα. Η Britney με το αθώο παιδικό βλέμμα και τη μοναδική της λάμψη προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων με την εμφάνισή της.
John Depp

Πιο τολμηρός από ποτέ εμφανίστηκε φέτος ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ Johnny Depp στο τέυχος του Φεβρουαρίου του περιοδικού “GQ”. Ο διάσημος ηθοποιός που αναδείχθηκε ως ο άντρας με το καλύτερο στυλ και ντύσιμο, πόζαρε χωρίς πουκάμισο για το εξώφυλλο του περιοδικού.
Lady Gaga

Γνωστή για το εκκεντρικό της λουκ, η Lady Gaga δεν θα μπορούσε παρά να κάνει εξ’ ίσου εκκεντρική φωτογράφηση για το εξώφυλλο του περιοδικού “Rolling Stone”. Η νεαρή σταρ που λατρεύει να προκαλέι με την εμφάνισή της πόζαρε γυμνή για το εξώφυλλο του περιοδικού, αφήνοντας τις ροζ φουσκάλες που κινούνται στον αέρα να κρύβουν κάποια σημεία του σώματός της.
Angelina Jolie

Το 2004 η Angelina Jolie ποζάρει για το εξώφυλλο του περιοδικού “Esquire” για το μήνα Nοέμβρη, ως η πιο σέξυ ηθοποιός του Χόλιγουντ. Η μοναδική Angelina δείχνει πιο ελκυστική από ποτέ φορώντας ένα διαφανές μπλουζάκι που αποκαλύπτει το καλοσχηματισμένο κορμί της.
Jennifer Aniston

Η Jennifer Aniston είναι σίγουρα μια από τις πιο ελκυστικές γυναίκες του Χόλιγουντ που προκαλούν πανικό σε κάθε τους εμφάνιση. Έτσι έγινε και με το πρωτοσέλιδο του περιοδικού GQ, στο οποίο εμφανίστηκε το 2008 φορώντας μόνο μια… γραβάτα. Η έμπνευση ήταν του Michael Thompson, ο οποίος την φωτογράφισε δίνοντας της να φορέσει μια ριγέ γραβάτα που κάλυπτε το στήθος της. Η φωτογράφηση έγινε για τα 40α γενέθλιά της Jennifer, παρόλο που η ίδια μοιάζει με 30χρόνων στη φωτογραφία.
Carmen Electra

Τον Ιανουάριο του 2009, η Carmen Electra χάρισε στους θαυμαστές της μια από τις πιο σέξυ φωτογραφήσεις της για το περιοδικό “Playboy” και τα 55α γενέθλιά του.
Christina Aguilera

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει εμφανιστεί ξανά γυμνή σε εξώφυλλο περιοδικού όταν ήταν έγκυος. Ωστόσο, μια από τις καλύτερες φωτογραφήσεις της ήταν αυτή για την αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού “GQ”, τον Ιούνιο του 2006.

Jessica Simpson

Η Jessica Simpson έκανε μια ανατρεπτική φωτογράφηση για το “Esquire” Το 2008, όπου πόζαρε χωρίς πολλά ρούχα να ξυρίζεται σαν άντρας μπροστά στον καθρέφτη. Το ίδιο concept είχαμε ξαναδεί το 1965 με πρωταγωνίστρια την Virna Lisi. Ωστόσο, η ξανθιά καλλονή δείχνει πιο σέξι από ποτέ σ’ αυτό το εξώφυλλο.
Gisele

Η Gisele Bundchen μπορεί το 2008 να μην άνηκε στην ομάδα της Victoria’s Secret, αυτό όμως δεν την εμπόδισε να κάνει μια από τις πιο σέξι φωτογραφήσεις ever με εσώρουχα. Το καλλίγραμμό μοντέλο πόζαρε με πάθος μπροστά στο φωτογραφικό φακό, μαγεύοντας για ακόμη μια φορά τους άντρες.
Cindy Crawford

Η Cindy Crawford είναι η γυναίκα που… αγαπούν οι άντρες. Γι’ αυτόν το λόγο φωτογραφήθηκε γυμνή για το περιοδικό “Esquire” με τον τίτλο “Women we love”, αφού σίγουρα ανήκει σ’ αυτές…

Read More

And More