Πού πήγε η Lady Gaga αμέσως μετά την Ελλάδα και τι είπε για τη χώρα μας!

Μετά από την Κρήτη, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και την Πάρο, η Gaga βρέθηκε στο Ελσίνκι για την προγραμματισμένη της συναυλία στα πλαίσια της περιοδείας Monster Ball, και φυσικά το GagaDaily, το προφίλ του twitter που μεταδίδει όλα τα μουσικά νέα της εκκεντρικής τραγουδίστριας, δεν παρέλειψε να ανεβάσει φωτογραφία της από την άφιξή της στο Ελσίνκι.

H Lady Gaga με το που βγήκε στη σκηνή, μίλησε στα “μικρά τερατάκια” της, όπως αποκαλεί τους θαυμαστές της και είπε για τον ερχομό της στην Ελλάδα…

Δεν παρέλειψε να πει πως αν και νόμιζε πως θα ερχόταν στην Ελλάδα και δεν θα ασχολιόταν κανείς μαζί της, δεν μπόρεσε να ξεφύγει ούτε στη χώρα μας από τα “little monsters”! Φυσικά το κοινό ξεσηκώθηκε!

Η τραγουδίστρια δήλωσε πως πέρασε μια υπέροχη εβδομάδα κάνοντας πράγματα που δεν συνηθίζει, όπως να κοιμάται αργά και να κάνει σεξ!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Lady Gaga, με το που βγήκε στη σκηνή, ήθελε να εστιάσουν οι θαυμαστές της στην ξεφούσκωτη αυτή τη φορά κοιλιά της και θα το καταλάβεις από το παρακάτω βίντεο. Λες να ήθελε να περάσει κάποιο μήνυμα για τα πλάνα που η κοιλιά της έδειχνε… διαφορετική, μέσα σε κατάστημα της Ελλάδας; Ο καιρός θα δείξει!

Δες την Lady Gaga να ερμηνεύει το Poker Face στο Ελσίνκι!

Read More

And More