Θ. Ευθυμιάδης: “Παρακολουθώ μαθήματα ψυχολογίας σχετικά με τον οικογενειακό τρόπο ζωής!”

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μπορεί να έγινε γνωστός μέσα από το σίριαλ “Dolce Vita”,ωστόσο, ο ίδιος έχει δουλε΄ψει σκληρά για να καταφέρει να γίνει ηθοποιός και να παραμέινει στον χώρο. Φέτος θα τον δούμε στο πλευρό της Λίνας Σακκά στη νέα σειρά του Mega “Κούκλες”.

Ο γνωστός ηθοποιός που είναι σύζυγός και πατέρας δηλώνει ότι συμμετέχει ενεργά στην ανατροφή των παιδιών του και επιδιώκει την ισορροπία στην οικογένειά του. “Δεν είχα υπομονή όταν έγινε γονιός. Την αποκτώ σιγά σιγά, με προσπάθεια και δουλειά με τον εαυτό μου”, αναφέρει και προσθέτει: “Παρακολουθώ τα τελευταία τρία χρόνια μαθήματα ψυχολογίας σχετικά με τον οικογενειακό τρόπο ζωής”.
Ο ίδιος λέει σε συνέντευξή του στο “ΕΓΩ!”, πως παρόλο που έχει κάνει αρκετές επιτυχίες στην Ελλάδα, δεν σκέφτεται την καριέρα στο εξωτερικό. “Όταν ο φίλος μου ο Νίκος Ψαρράς μου είπε πόση δουλεία, προσπάθεια και αγώνας χρειάζεται μόνο για να βρεις ατζέντη, είπα ότι αυτό δεν είναι για ‘μένα. Δεν μπορώ να μην έχω προσωπική ζωή και να διαθέτω όλες τις δυνάμεις μου αποκλειστικά στο κυνήγι της επιτυχίας”, σημειώνει.
Όσον αφορά τη σχέση του “Sex and the city” με τις “Κούκλες”, ο Θανάσης Ευθυμιάδης αναφέρει πως οι ρόλοι είναι μοιρασμένοι. “Μόνο οι δυο γυναίκες θυμίζουν “Sex and the city”. Οι άντρες και εδώ είναι λίγο πολύ “γουρούνια”. Στην αρχή τουλάχιστον, γιατί στην πορεία αυτό αλλάζει”, υπογραμμίζει.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί.

Read More

And More