Ποιες διάσημες φόρεσαν σχεδόν το ίδιο φόρεμα στο ίδιο party;

Και ναι, σίγουρα δεν υπάρχει πιο αμήχανη στιγμή για μια γυναίκα, και πόσο μάλλον μια σταρ, από το να δει πως πήγε στο ίδιο party φορώντας το ίδιο (ή σχεδόν ίδιο) φόρεμα με άλλη καλεσμένη…
Αυτό όμως έπαθε η Kim Kardashian! Η διάσημη τηλεπερσόνα φόρεσε ένα ροζ latex φόρεμα ελπίζοντας να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα. Το σέταρε με ένα γούνινο ζακετάκι, έπιασε από το μπράτσο τον Kanye West και έφυγε για το party της Madonna.

Εκεί, όμως, την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, αφού λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε στο event η 24χρονη Rita Ora φορώντας ένα πανομοιότυπο ροζ latex φόρεμα με ένα πιο μακρύ όμως γούνινο παλτό…

Βέβαια, η κατά 10χρόνια νεότερη σταρ επέλεξε το φόρεμά της να είναι στράπλες, ενώ το φόρεμα της Kim ήταν αμάνικο, αλλά κλειστό στο λαιμό και τόνιζε, τι άλλο; Τις καμπύλες της!

Σίγουρα πάντως, οι περισσότεροι καλεσμένοι δεν θα θυμούνται τις διαφορές, αλλά το σχεδόν ίδιο look των διάσημων κυριών και την κάπως…τολμηρή θα λέγαμε επιλογή τους για ένα party. Προς το παρόν, πάντως, δεν ξέρουμε αν πλησίασαν η μία την άλλη κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ή κράτησαν αποστάσεις ασφαλείας.

Δες περισσότερες φωτογραφίες:

Συμβαίνουν πάντως και αυτά, κορίτσια!

Read More

And More