Το φρικτό και απίστευτο δυστύχημα που προκάλεσε το θάνατο της 46χρονης τραγουδίστριας!

Την Κυριακή το βράδυ έγινε γνωστή η είδηση ότι πέθανε ξαφνικά από κάποιο περίεργο δυστύχημα η γνωστή τραγουδίστρια της R&Β Charmayne Maxwell, μόλις στα 46 χρόνια της.

Το μόνο που είχε γίνει γνωστό για τα αίτια του θανάτου της ήταν ότι έπεσε και ότι είχε κάποιο ατύχημα. Σύμφωνα όμως με νέα στοιχεία που δημοσίευσε το TMZ., η πραγματικά άτυχη γυναίκα πέθανε από ένα φρικτό θάνατο που συμβαίνει κυριολεκτικά μια στο εκατομμύριο…

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, η τραγουδίστρια πήγε να βγει στην αυλή του σπιτιού της κρατώντας ένα ποτήρι κρασί. Γλίστρησε κι έπεσε δίπλα από τη πόρτα πάνω στο σπασμένο πλέον ποτήρι κρασί που κρατούσε με αποτέλεσμα να κοπεί ο λαιμός της και να πεθάνει από αιμοραγία!

Λίγες ώρες μετά ο σύζυγός της πήγε σπίτι και τη βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος! Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί πλέον δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα και απλά διαπίστωσαν το θάνατό της.

Η αστυνομία μετά από ανακρίσεις απέκλεισε το ενδεχόμενο να εμπλέκεται στο περιστατικό ο άντρας της ενώ απέκλεισαν μετά από δηλώσεις του αδελφού της και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας

Read More

And More