Η Σοφία Καρβέλα σχεδιάστρια μόδας!

Μετά την υποκριτική και τη θητεία της κοντά στην ενδυματολόγο της αμερικανικής σειράς “Sex and the City”, η Σοφία Καρβέλα πιάνει το ψαλίδι και ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική της σειρά ρούχων.

Αφού δοκίμασε τις ικανότητές της στην υποκριτική και μαθήτευσε κοντά στην διάσημη σχεδιάστρια μόδας Patricia Field, η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση κατάλαβε πως ο χώρος της μόδας είναι αυτός που της αρέσει περισσότερο και αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική της σειρά ρούχων.
Αν και είναι νωρίς, η σοφία φαίνεται πως έχει όλα τα εφόδια για να πετύχει σ’ ένα τόσο ανταγωνιστικό χώρο, όπως αυτός της μόδα, στον οποίο έχει και τη βοήθεια της Patricia. Η γνωστή σχεδιάστρια, μάλιστα, σε πρόσφατη εμφάνιση της στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “Αξίζει να το ζεις”, είχε φορέσει ρούχα που είχε σχεδιάσει η Σοφία.

Ωστόσο, η νεαρή σχεδιάστρια δεν έχει μιλήσει προς το παρόν για τα νέα επαγγελματικά της βήματα. Όπως λέει, άνθρωπος από το κοντινό της περιβάλλον στο “Thema People”, αυτήν την περίοδο βρίσκεται στη φάση της παραγωγής. “Η ίδια δουλεύει πολύ στο θέμα του styling και της προετοιμασίας των ρούχων και υπολογίζεται ως το Φλεβάρη να έχει ολοκληρώσει την πρώτη σειρά”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Read More

And More