Λιποθύμησε η Φ. Θεοδώρου στην σκηνή του “Just the two of us”

O Γιώργος Καπουτζίδης έκανε χθες την μεγάλη του πρεμιέρα με το “Just the two of us” και όλα κύλησαν καλά μέχρι το κλείσιμο του talent show. O παρουσιαστής αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και ενώ όλοι οι παίκτες βρίσκονταν ακόμη επάνω στη σκηνή, η Φλώρα Θεοδώρου λιποθύμησε.

Φυσικά επικράτησε μεγάλη αναταραχή και όλοι οι διαγωνιζόμενοι μαζεύτηκαν πάνω της για να δουν τι είχε συμβεί και προσπαθούσαν να βοηθήσουν. O Μιχάλης Μουρούτσος, σύμφωνα με την Πρωινή Μελέτη, ήταν ο πρώτος που αντιλήφθηκε ότι η τραγουδίστρια λιποθύμησε και έτρεξε. O Κώστας Καραφώτης που έχει σπουδάσει ιατρική, προσπαθούσε να της δώσει τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο παρουσιαστής, ζητούσε βοήθεια από το κοινό και την παραγωγή.

Μία κοπέλα από το κοινό που είχε ιατρικές γνώσεις ανέβηκε στη σκηνή με τη βοήθεια των ανθρώπων της ασφάλειας του στούντιο. Η τραγουδίστρια δεν είχε τις αισθήσεις της για περίπου 10 λεπτά. Όταν συνήλθε, σηκώθηκε με την βοήθεια των ανθρώπων της παραγωγής και κατευθύνθηκε προς τα παρασκήνια.

Η λιποθυμία της Φλώρας ήταν απότέλεσμα του φορτωμένου επαγγελματικού της προγράμματος και των στα εξαντλητικών γυρισμάτων.

Δες το βίντεο

Read More

And More