Δανάη Στράτου: Η καθημερινότητά της και οι νέες φωτογραφίες της σε ρόλο… “easy rider”!

Ριψοκίνδυνη για χάρη της τέχνης της, η εικαστικός Δανάη Στράτου, δεν δίστασε ποτέ να βρεθεί ακόμα και κοντά σε εμπόλεμες ζώνες για να δημιουργήσει. Η γοητευτική σύζυγός του υπουργού Οικονομικών της Ελλάδας, από μικρή είχε “έντονη την αίσθηση της περιπέτειας”, όπως είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της.

“Ήμουν αυτή που πάντα βοηθούσε στις αγορίστικες δουλειές, μου άρεσε να οδηγώ αυτοκίνητα, μηχανάκια, βάρκες και να ιππεύω άλογα από μικρό παιδί” έλεγε χαρακτηριστικά. Και μπορεί μετά την υπουργοποίηση του συζύγου της να εγκατέλειψε την ζωή της στο μακρινό Τέξας για να επιστρέψει στην Ελλάδα και να βρίσκεται στο πλευρό του για κάθε σημαντική στιγμή, και να άλλαξε εντελώς την καθημερινότητά της, όμως η Δανάη Στράτου εξακολουθεί να απολαμβάνει την καθημερινή της ζωή με τους δικούς της όρους.

Η σύζυγος του υπουργού Οικονομικών δεν ξεχνά ποτέ να αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της. Γυμνάζεται 5 – 6 φορές την εβδομάδα, ενώ καθημερινά απολαμβάνει τις βόλτες της στην πόλη είτε με τα πόδια είτε με την άλλη της μεγάλη αγάπη, την μεγάλου κυβισμού μηχανή της.

Η Δανάη Στράτου επιμένει να κινείται σε δύο τροχούς από και προς το όμορφο νεοκλασικό όπου διαμένει μαζί με τον Γιάνη Βαρουφάκη και τους γονείς της στην Πλάκα. Σε μία από τις πιο πρόσφατες βόλτες της στην περιοχή τη συνάντησε και το TLIFE.

Με το easy rider look που προτιμά, το κράνος της και τα γυαλιά ηλίου της φορεμένα, η Δανάη Στράτου επέβαινε στην μεγάλου κυβισμού μηχανή της την οποία πάρκαρε στη συνέχεια με χαρακτηριστική ευκολία.

Read More

And More