Tζ. Μπαλατσινού:Η ομορφιά είναι κάτι που φεύγει, δεν πρέπει να της δίνεις σημασία!

Η Τζένη Μπαλατσινού δεν θαμπώθηκε ποτέ από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν επαναπαύθηκε στην ομορφιά της. Δούλεψε από μικρή πολύ σκληρά, δημιούργησε την δική της επιχείρηση και γι’αυτό δεν πανικοβλήθηκε όταν η οικονομική κρίση της χτύπησε την πόρτα. ”Την κρίση τη νιώθω και με επηρεάζει έντονα όπως όλους. Προσωπικά, επειδή δουλεύω από μικρή για να είμαι οικονομικά ανεξάρτητη, έμαθα να είμαι προσεχτική και δεν χρειάστηκε να έρθει αυτή η κατάσταση για να αλλάξω τον τρόπο που διαχειρίζομαι τα χρήματα. Είμαι όμως αισιόδοξη και πιστεύω ότι μέσα από αυτή τη δύσκολη συγκυρία θα επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες μας και θα επιστρέψουμε στη λογική αντί του υπερκαταναλωτισμού”, δηλώνει στη Reallife.

Moλονότι είναι μια εντυπωσιακά όμορφη γυναίκα, δεν της αρέσει να ακούει σχόλια για την εμφάνισή της: ”Είναι κάτι που έτσι κι αλλιώς περνάει. Δεν πρέπει να δίνεις και πολύ σημασία στην εξωτερική εμφάνιση γιατί έτσι κι αλλιώς είναι κάτι εφήμερο και επιφανειακό”. Η Τζένη εξηγεί πως κάνει τις πελάτισσές της να καταλάβουν τι τους ταιριάζει και τι όχι: ”Ο πιο σωστός τρόπος είναι να λες την αλήθεια με ευγενικό τρόπο. Όταν ζητά κάποια πελάτισσα των Beautyworks τη γνώμη μου θα την κατευθύνω σε αυτό που πιστεύω ότι της ταιριάζει περισσότερο με βάση τα εξειδκευμένα εναλλακτικά προϊόντα που έχουμε και τη φιλοσοφία μας για τη περιποίηση και την ομορφιά”.

Πώς αισθάνεται που συμμετέχει στο Next Top Model και ποια είναι η άποψή της για τις νέες διαγωνοζόμενες; ”Το Next Top Model είναι μια σωστά στημένη παραγωγή διεθνούς επιπέδου, μια ομαδική δουλειά, μια ενδιαφέρουσα εμπειρία με πολλές εναλλαγές και χαίρομαι που συμμετέχω και στο νέο κύκλο του. Η δεύτερη χρονιά πιστεύω ότι έχει ξεκινήσει καλύτερα, με τις υποψήφιες να φέρονται πολύ πιο επαγγελματικά σε σχέση με πέρυσι. Υπάρχουν κάποιες που ξεχωρίζουν, είναι αποφασισμένες να δουλέψουν και πολύ δυναμικές. Βλέποντας πως το επίπεδο έχει ανέβει, θελήσαμε κι εμείς να τις δοκιμάσουμε περισσότερο σε πιο απαιτητικά concepts, που απαιτούν πιο αυστηρή κριτική”.

Read More

And More