Ο πατέρας της Κ. Λέχου: ”Δεν με ενδιαφέρει αν θα παντρευτεί η Κατερίνα”

Ο πατέρας της γνωστής ηθοποιού μίλησε στην εκπομπή Super star για τα παιδικά της χρόνια, για την επιλογή της κόρης του να απέχει από το γάμο, αλλά και για την πορεία της στο χώρο της υποκριτικής.

”Από την ημέρα που γεννήθηκε μέχρι τώρα που μεγάλωσε το ίδιο πράγμα ήτανε. Η ίδια ήτανε. Νοικυρεμένο κορίτσι, καλή στο σχολείο της. Ότι ήθελε το πετύχαινε, προσπαθώντας πάντα έντιμα και σωστά και έφτασε εδώ που έφτασε. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση ενός γονιού, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να βλέπεις το παιδί σου να φτάνει μέχρι εδώ. Όταν ήταν μικρή είχε μια τάση προς την ηθοποιία, αλλά ότι θα έφτανε μέχρι εδώ πέρα δεν το περίμενα. Έφτασε από μόνη της, εγώ δεν βοήθησα. Εγώ είμαι οπτικός δεν ξέρω από τέτοια”.

Για την ερμηνεία της στο επιτυχημένο σήριαλ το ”Νησί” είπε: ”Πολλοί έρχονται και μου κάνουν σχόλια τα οποία βέβαια είναι θετικά. Γιατί το βλέπω, τα ακούω. Το λέτε εσείς από την τηλεόραση, το λέει ο κόσμος και για να είμαι ειλικρινής, είναι η μόνη φορά που της έδωσε συγχαρητήρια, ή μόνη φορά. Γιατί δεν είμαι και πολύ φειδολός, σε αυτά τα οποία έχω να πω, αλλά αυτή τη φορά της λέω ”μπράβο παιδί μου”.

Θέλει να δει σύντομα την κόρη του νυφούλα; ”Έχω ξεφύγει από αυτή την νοοτροπία. Οι κόρες μου και οι δύο είναι παντρεμένες και έχω οκτώ εγγόνια. Θέλει να παντρευτεί έχει καλώς, δεν θέλει να παντρευτεί, τι να πω; Δεν μπορείς να επέμβεις εκεί, είμαι και στις απόψεις μου λιγάκι ρεαλιστής. Eγώ παντρεύτηκα στα 24 μου και είχα παιδί. Είναι άλλοι που δεν θέλουν. Εντάξει είναι δικαίωμα τους”.

Και συνεχιζει: ”Φαντάσου ότι πριν από τρία- τέσσερα χρόνια έφυγε από το σπίτι. Εκεί με τη μάνα της, είχε τη θαλπωρή της, την ασφάλεια της, αλλά κάποια στγμή μπαμ, πετάχτηκε! Και για να είμαι ειλικρινής λίγο τρόμαξα, αλλά διαπίστωσα ότι στην πορεία ότι πάντα είχα εμπιστοσύνη, αλλά παιδί σου είναι”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More