Ο Charlie Sheen βρέθηκε γυμνός σε σουίτα ξενοδοχείου!

Ο Charlie Sheen βρέθηκε σε σουίτα ξενοδοχείου… γυμνός και μεθυσμένος! Οι άνδρες τη αστυνομίας που τον εντόπισαν υποστήριξαν ότο το δωμάτιο ήταν κατεστραμένο και ο ηθοποιοός είχε πιει τόσο πολύ που δεν καταλάβαινε τι του συνέβαινε!

Ο ηθοποιός αντιμετώπιζε προβλήματα με τον αλκοολισμό πριν χρόνια και μετά από την καταδίκη του για οδήγηση ενώ ήταν μεθυσμένος υποτίθεται οτι είχε απεξαρτηθεί.

Ωστόσο η κατάσταση στην οποία τον βρήκαν οι αρχές δηλώνει ακριβώς το αντίθετο! Μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου υπήρχαν σπασμένες καρέκλες, ένας πολυέλαιος κατεστραμμένος και ρούχα και σεντόνια πεταμένα στο πάτωμα. Ο ίδιος υποστήριξε οτι βγήκε έξω για να διασκεδάσει και γύρισε με μια άγνωστη γυναίκα στο ξενοδοχείο ενώ στην συνέχεια διαπίστωσε οτι έλειπε το πορτοφόλι του.

Στο ίδιο ξενοδοχείο έμενε η πρώην γυναίκα του με τα παιδία τους και η οποία σοκαρισμένη συνόδευσε τον ηθοποιό στο αστυνομικό τμήμα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ηθοποιός έχει κατηγορηθεί για ξυλοδαρμό σε βάρος της συζύγου του και του είχε επιβληθεί φυλάκιση 30 ημερών σε αποτοξινωτικό κέντρο όπου και θα παρακολουθούσε 36 ώρες μαθημάτων διαχείρησης θυμού.

Read More

And More