Tι απαντά ο Α. Ρέμος για τη δικαστική του διαμάχη με τη Sony Music!

Ο Αντώνης Ρέμος και η Έλενα Παπαρίζου έκαναν χθες ένα πάρτι με αφορμή την σημερινή τους πρεμιέρα. Όταν έφτασε η στιγμή για τις δηλώσεις στους δημοσιογράφους ο τραγουδιστής κλήθηκε να απαντήσει στο τι συμβαίνει με την πρώην δισκογραφική του εταιρία, τη Sony Music αφού σύμφωνα με εβδομαδιαίο περιοδικό τα προβλήματα του Αντώνη είναι μεγάλα.

Εκείνη τη στιγμή η Έλενα Παπαρίζου θέλησε να αποχωρήσει καθώς ανήκει στη Sony. ”Να με συγχωρείτε αλλά επειδή εμένα είναι η δισκογραφική μου εταιρεία εγώ πρέπει να φύγω γιατί αγαπώ πάρα πολύ την εταιρεία μου και ο Αντώνης έχει διαφορετικά θέματα. Χίλια συγνώμη”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αντώνης Ρέμος είπε: ”Σίγουρα έχω με την παλιά μου εταιρεία μία αντιδικία. Θεωρώ ότι αφήνονται να κυκλοφορούν πολλά ψεύδη και μέσω ειδήσεων. Αφού έχουν επιλέξει και τραβάνε το σχοινί θα πάμε στον δρόμο που πρέπει να πάμε, δέχομαι έναν πόλεμο κάτω από τη μέση, γιατί βγαίνουν πολλές ανακρίβειες και πολλές ψεύτικες πληροφορίες, αλλά σύντομα θα μάθετε όλη την αλήθεια για ό,τι συμβαίνει με τη σχέση μου με τη Sony Music. Δεν κρύβομαι. Μετά από 15 χρόνια προσφοράς μου σε αυτή την εταιρεία θεωρώ ότι είναι άδικος ο τρόπος με τον οποίο με αντιμετωπίζει”.

Read More

And More