Πολυχρονίδη- Ματιάμπα στο “Just the 2 of us”. Γνώρισέ τους

Ένα μοναδικό ντουέτο με δυναμική και πολλές δυνατότητές είναι αυτό της Μαριάννας Πολυχρονίδη και του Ησαΐα Ματιάμπα στο show του Mega “Just the two of us”!

Οι δυο καλλιτέχνες που αγαπούν το τραγούδι και τη μουσική φαίνεται πως ήρθαν για να μείνουν και να κερδίσουν την κριτική επιτροπή αλλά και την αγάπη του κόσμου. Η Μαριάννα, που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής από το ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Τα Μυστικά της Εδέμ” συναντά τον Ησαΐα Ματιάμπα και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.
Μαριάννα Πολυχρονίδη: Η ταλάντούχα ηθοποιός…

Η Μαριάννα Πολυχρονίδη γεννήθηκε στις 10 Οκτωβρίου 1980 με καταγωγή από την Κρήτη. Είναι απόφοιτη της Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και μέχρι στιγμής έχει δουλέψει κοντά σε μεγάλα ονόματα της τέχνης, όπως ο Μιχάλης Κακογιάννης, ο Σταμάτης Φασούλης και η Κάρμεν Ρουγγέρη.
Στην τηλεόραση την πρωτοείδαμε στη σειρά “Με Θέα στο Πέλαγο” των Ακρίτα-Κυρίτση. Ένας από τους ρόλους που ήταν σταθμός στην καριέρα της ήταν η “Πελαγία” από τη σειρά “Της αγάπης μαχαιριά”. Ακολούθησαν η σειρά “Εξαφάνιση” και “Τα Μυστικά της Εδέμ” που την έκαναν ιδιαίτερα γνωστή. Στη σειρά υποδύεται την Νταίζη, μια γυναίκα που προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανέβει κοινωνικά, φέρνοντας τα πάνω κάτω στη ζωή των ηρώων.

Πέρα από το υποκριτικό της ταλέντο η Μαριάννα ασχολείται και με το τραγούδι. Μεγαλωμένη με τους ήχους του “Μεγάλου Ερωτικού” του Μάνου Χατζιδάκι, που ο πατέρας της έβαζε κάθε Κυριακή πρωί, ήταν αδύνατον να ξεφύγει. Πέρα από τις κλασικές μουσικές σπουδές της, μετρά αρκετές συναυλίες, οι περισσότερες με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων, με τον οποίο συνεργάστηκε για πέντε χρόνια (2000- 2005) και τον Νίκο Κυπουργό. Έχει εμφανιστει και στο “Ζυγό” με τον Σωκράτη Μάλαμα, ενώ στις δισκογραφικές συμμετοχές της πρόσφατα προστέθηκε και το τραγούδι “Η κατάρα του ροκά” (με τους Μουζουράκη, Μπαλάφα, Μυλωνά) στο δίσκο “Ερωτας είναι ο Γιάννης” του Γιάννη Ζουγανέλη.
Τέλος, η γνωστή ηθοποιός αγαπά το χορό (κρητικά παραδοσιακά) και ασχολείται με την κατασκευή κοσμημάτων.
Ησαΐας Ματιάμπα: Ο υπομονετικός δάσκαλος!

Ο Ησαΐας Ματιάμπα αναλαμβάνει το ρόλο του δασκάλου στο “Just the two of us”!
Γεννήθηκε στα Ιωάννινα στις 18 Δεκεμβρίου 1983 από μητέρα Ελληνίδα και πατέρα από το Ζαΐρ. Από τα τρία του χρόνια ζει στην Αθήνα και από τα έξι του ήταν μέλος της χορωδίας του σχολείου του. Ουσιαστικά, ξεκίνησε σπουδές κλασικού πιάνου από τα δεκατρία του χρόνια στο Ωδείο Γκύζη καθώς και κάποια μαθήματα κλασικού τραγουδιού.
Από μικρός είχε όνειρο να γίνει μουσικός ή ιερέας αλλά τελικά τον κέρδισε η μουσική. Σε ηλικία μόλις 18 ετών συμμετείχε στην εκπομπή “Να η Ευκαιρία”, ερμηνεύοντας το “Δεν Έχω Xρόνο” του Μιχάλη Χατζηγιάννη, αφήνοντας πραγματικά άφωνους τους κριτές. Στον τελικό πλέον, ερμηνεύοντας το “Δεν Μπορώ” του Νίκου Ζούδιαρη, πήρε από όλους τους κριτές το πολυπόθητο 10άρι και ταυτόχρονα υπέγραψε το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο με την Universal Music.
O χειμώνας 2002-2003 βρίσκει τον Ησαΐα Ματιάμπα δίπλα στην Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και το φθινόπωρο του 2003 κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Λόγια που δεν Ξέχασα”. Το album περιλαμβάνει τραγούδια που έγραψε τόσο ο ίδιος όσο και πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες. Το 2004 εμφανίστηκε με μεγάλη επιτυχία μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τους C:Real στο Οξυγόνο Live. Ενώ, το Φθινόπωρο του 2005 κυκλοφόρησε το 2ο προσωπικό του cd με τίτλο “Τον κόσμο κοιτάζω”, με τραγούδια που έγραψε τόσο ο ίδιος, όσο και οι: Μανώλης Φάμελλος, Στάθης Δρογώσης, Εβίτα Σκουρλέτη και Ίρις Λουκά.

Αρχές του 2009 ακολουθούν διάφορα live σε μαγαζιά της Αθήνας και της επαρχίας.. Το καλοκαίρι του 2009 , κυκλοφορεί σε digital μορφή το καινούριο του τραγούδι “Θα περιμένω” σε μουσική του ιδίου και σε στίχους της Ελένης Κουφοπούλου.
O Ησαΐας Ματιάμπα αυτό το χειμώνα κάνει πραγματικότητα ένα απ` τα μεγαλύτερά του όνειρα. Συμμετέχει στο πολυβραβευμένο ροκ μιούζικαλ της Νέας Υόρκης RENT του Jonathan Larson που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο θέατρο ΧΩΡΑ και συνεχίζει και φέτος για δεύτερη χρονιά!

Η Μαριάννα και ο Ησαϊας τραγούδησαν την πρώτη Κυριακή το “Telephone” και στο δεύτερο live είπαν το “Sex on the fire”…

Δες το video από την τελευταία τους εμφάνιση:

Read More

And More