Τι λένε οι διάσημοι για την υποψηφιότητα του Η. Ψινάκη;

Ο Ηλίας Ψινάκης σήμερα μίλησε για την υποψηφιότητα του στο Σπύρο Χαριτάτο και το Γιώργο Καραμέρο, στην εκπομπή “10 με 1 μαζί”. Τι λένε όμως και οι φίλοι του για την απόφαση του να ασχοληθεί με την πολιτική;

Πολλοί φίλοι του δαιμόνιου μάνατζερ, Ηλία Ψινάκη μίλησαν για την κίνηση του να εισβάλει στο χώρο της πολιτικής. Ο Ηλίας κατεβαίνει ως δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη. Τι λένε λοιπόν για την υποψηφιότητα του;

Βαγγέλης Περρής: ”Είμαι σίγουρος ότι ο Ηλίας είναι ικανός. Ο Ηλίας ότι το αγαπάει το φροντίζει, το προωθεί, θέλει να είναι δίπλα του. Είμαι σίγουρος ότι αγαπάει την Αθήνα. Επομένως μακάρι να του δημιουργηθούν συνθήκες για να μπορέσει να τη διοχετεύσει”.

Δέσποινα βανδή: ”Είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος. Επίσης όταν θέτει στόχους, κάνει τα πάντα για τους στόχους που έχει θέσει. Μόνο καλά πράγματα έχω να πω για τον Ηλία, γιατί όσες φορές έχω δουλέψει μαζί του ή έχω βρεθεί, δίνει τον καλύτερο του εαυτό”.

Μιμή Ντενίση: ”Ο Ηλίας είναι πολύ πιο έξυπνος και πολύ πιο σοβαρός στην πραγματικότητα από αυτό που δείχνει πολλές φορές τηλεοπτικά. Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια και πιστεύω ότι σε ορισμένους τομείς είναι πολύ ικανός. Δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια, το να κάνει ας πούμε τις δημόσιες σχέσεις του δήμου, ασφαλώς μπορεί”.

Γιάννης Πλούταρχος: ”Ο καλύτερος και ξέρεις γιατί; Για να γεμίσουμε και λίγο χαρά λίγο χιούμορ, να είμαστε λίγο πιο χαλαροί. Ένας διαφορετικός άνθρωπος και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει και πολλά πράγματα με την τρέλα του. Μπορεί να προσφέρει στον τομέα του πολιτισμού γιατί έχει δύναμη, ψυχή και πιστεύω ότι θα το αγαπήσει. Μέσα Ηλία μην μασάς τίποτα”.

Κατερίνα Γκαγκάκη: ”Την υποψηφιότητα του Ηλία ψινάκη εγώ τη βλέπω ως κάτι το οποίο δεν ήταν αναμενόμενο αλλά νομίζω ότι θα είναι μεγάλη επιτυχία. Άνθρωποι οι οποίοι έχουν τόσο ενθουσιασμό, τόσο πάθος, τόση δημιουργηκότητα και τόσα πράγματα να κάνουν και να δώσουν όσο είναι ο Ηλίας, είναι τρομερά καλό να μπλέκουν με την πολιτική. Νομίζω δηλαδή ότι τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε περισσότερους. Εγώ θέλω ανθρώπους στο δήμο με κοινό νου, που να αγαπάνε την πόλη και να ξέρουν να παρέμβουν και να έχουν αυτοπεποίθηση, σκοπό και στόχο”.

Γιώργος Λεβέντης: ”Εγώ έχω να πω ένα πράγμα ”Vote Ηλία Ψινάκη…That’s it”

Σίσσυ Χρηστίδου: ”Μια χαρά μου φαίνεται η κίνηση του Ηλία Ψινάκη εγώ είμαι και φαν και θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος με πάρα πολύ ωραίες ιδέες, οπότε γιατί να μην τον αξιοποιήσουμε και στην πολιτική”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More