Η φωτογράφηση για την νέα παράσταση της Ν. Λοτσάρη!

Μια μοναδική φωτογράφηση για τη νέα μουσικοχορευτική παράσταση της Νίνας Λοτσάρη με τίτλο “Επιχείρηση Μάτα Χάρι”, πραγματοποιήθηκε στο REX.

Το αποτέλεσμα υπογράφει ο γνωστός φωτογράφος John Μητρόπουλος, κοστούμια-styling ο Πάνος Σταυριανός και το σχεδιασμό των κοστουμιών της Νίνας Λοτσάρη ο Δημήτρης Ντάσιος. To show θα ανέβει στα μέσα Νοέμβρη στη σκηνή του REX, το οποίο έχει μετατραπεί σε απόλυτο Music Theater.Παρόντες στη φωτογράφηση ήταν οι πρωταγωνιστές: Μέμος Μπεγνής, Χάρης Ρώμας, Τάνια Τρύπη και Γιάννης Σκουλάς.

Έχοντας αλλάξει τα δεδομένα της διασκέδασης τα τελευταία 2 χρόνια με τα εξαιρετικά show που παρουσίασε στο Casablanca Music Hall, η Νίνα Λοτσάρη ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη, παρουσιάζοντας ένα 4ωρο θέαμα υψηλών απαιτήσεων.

Kill Bill, Mission Impossible, Chicago, Cabaret και πολλά ακόμα μουσικά θέματα από αγαπημένες ταινίες θα ζωντανέψουν σε μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών και θα σε παρασύρουν στον “χορό των κατασκόπων”. Μαζί τους η 14μελής ορχήστρα “GOLDFINGERS” & το συγκρότημα “PARADIS BALCAN”.


Η Νίνα Λοτσάρη με την Τάνια Τρύπη!

Read More

And More