Φ. Σκορδά – Γ. Λιάγκας: Περιμένουν αγοράκι!

To ζευγάρι εξακολουθεί να μην επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της Φαίης. Κοντινοί τους άνθρωποι όμως υποστηρίζουν πως η παρουσιάστρια διανύει ήδη τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και αποκαλύπτουν στο περιοδικό ΟΚ! ότι η Φαίη και ο Γιώργος θα αποκτήσουν αγοράκι.

”Όλες οι τελευταίες εξετάσεις στον γυναικολόγο της δείχνουν ότι το μωρό τους θα είναι αγόρι. Οι ίδιοι είναι ενθουσιασμένοι από τη στιγμή που το έμαθαν αν και δεν έσπευσαν να το αποκαλύψουν. Περιορίστηκαν να το μοιραστούν με την οικογένειά τους και ελάχιστους στενούς φίλους. Η μεγάλη τους αγωνία ήταν το παιδί τους να είναι υγιές, γι’αυτό και δεν ήθελαν να μιλήσουν πριν σιγουρευτούν”, αποκαλύπτει στενός φίλος του ζευγαριού.

Τι θα γίνει όμως με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της Φαίης; Πότε θα χρειαστεί να εγκαταλείψει το Πρωινό mou; ”Μέχρι τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, στα τέλη Μαρτίου, η Φαίη θα παραμείνει στη θέση της στο Πρωινό mou. Θα πρέπει να απουσιάσει για έναν μήνα μετά, αλλά θα επανέλθει πάλι στα πρωινά της καθήκοντα”, δηλώνει στενός της συνεργάτης.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Read More

And More