Μπουλέ – Αρναούτογλου: Ένας καβγάς έφερε την διάσταση;

Η τηλεοπτική χρονιά ξεκίνησε δύσκολα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Νάντια Μπουλέ αφού εκτός από τα προσωπικά τους προβλήματα είχαν να αντιμετωπίσουν και τον ανταγωνισμό της τηλεθέασης καθώς οι εκπομπές που παρουσιάζουν έπαιζαν την ίδια ώρα σε διαφορετικά κανάλια!

Παρόλο που και οι δύο έκαναν λόγο για ευγενή άμυλα και ότι δεν αποτελεί αυτό πρόβλημα μεταξύ τους, όπως φαίνεται τους δυσκόλεψε στην προσπάθεια που έκαναν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους. Μάλιστα πρόσφατα είχαν ένα πολύ έντονο καυγά που όδήγησε την Νάντια να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από το σπίτι του Γρηγόρη, όπου έμενε κάποιες μέρες της εβδομάδας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα RealLife, την προηγούμενη Κυριακή ακούστηκαν δυνατές φωνές από το διαμέρισμα του παρουσιαστή στην Πεντέλη και η Νάντια έφυγε κρατώντας μία τσάντα με πράγματα που μάζεψε πρόχειρα από το σπίτι. Ο καυγάς αυτός ήταν τόσο έντονος που το ζευγάρι δεν έχει επικοινωνήσει μέχρι σήμερα ούτε μέσω τηλεφώνου επιλέγοντας να βγγαίνου αποκλειστικά με φίλους τους.

Οι φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να παντρεύεται διαψεύδονται πανηγυρικά! Το ζευγάρι παρόλο που προσπαθούσε να φτιάξει την σχέση του δεν είχε αρκετό κοινό χρόνο. Η Νάντια μένει με τον αδερφό της στην Παλλήνη και ελάχιστες μέρες την εβδομάδα έμενε στο σπίτι του Γρηγόρη. Επίσης, για να μην τραβούν την προσοχή των μέσων πάνω τους, περιόρισαν την δημόσιες εμφανίσεις τους σε γεύματα σε γνωστό εστιατόριο και μεταμεσονύχτιες κινηματογραφικές προβολές.

Όλα δείχνουν πως η Νάντια και ο Γρηγόρης δεν είναι πια μαζί αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σαφήνεια ότι είναι οριστικό αφού το ίδιο είχαν ξαναπεράσει στις αρχές του καλοκαιριού και τελικά αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία. Ίσως η αλλαγή στην ημέρα μετάδοσης του ριάλιτι μαγειρικής που παρουσιάζει η Νάντια, που αντί για Σάββατο θα μεταδίδεται Πέμπτη, να βοηθήσει κάπως τα πράγματα!

Read More

And More