Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κάνει πρόβα γάμου!

Μετρούν οκτώ χρόνια σχέσης με κάποια μικρά κενά στο μεσοδιάστημα, κι όμως είναι η πρώτη φορά που τους συλλαμβάνει ο φωτογραφικός φακός. Ο λόγος για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμς και της αγαπημένης του, Κέιτ Μίντλετον που παρευρέθηκαν στο γάμο των φίλων τους Χάρι Μιντ και Ρόζι Μπράντφορντ στις 23 Οκτωβρίου.

Η είδηση είναι ότι το ζευγάρι απέφευγε όλα αυτά τα χρόνια τα φώτα της δημοσιότητας, κι ενώ πολύ συχνά βρίσκονταν σε κοινά events φρόντιζαν να μην προκαλούν με την παρουσία τους ενώ έρχονταν και έφευγαν χωριστά. Γι’ αυτό και η πρώτη επίσημη κοινή τους εμφάνιση κάνουν πολλούς να μιλούν για τον γάμο του αιώνα.

Μιλώντας στο περιοδικό People, ο Κεν Γουάρφ, πρώην σωματοφύλακας της μητέρας του Ουίλιαμ, είπε χαρακτηριστικά: “Είναι τόσο διαφορετικοί από ό,τι έχουμε συνηθίσει, με τους δυο τους να κρύβονται στις γωνίες όταν τα media είναι γύρω τους. Υπάρχει η αίσθηση ότι αυτή είναι η αρχή και πώς θα βλέπουμε συχνά την Κέιτ στο προσκήνιο της βασιλικής οικογένειας. Σαν να ήταν η γενική πρόβα στον νέο της ρόλο”.

Επιπλέον, σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου, το Βασιλικό Νομισματοκοπείο χαράζει το πρόσωπο της Κέι σε αναμνηστικό κέρμα κάνοντας έτσι μια πρώτη ανακοίνωση.

Όσον αφορά στο αν έχει ορισθεί ημερομηνία γάμου. Ο Ίνγκριντ Σούαρντ, βασιλικός παρατηρητής είπε στο People ότι δεν αναμένεται επίσημη ανακοίνωση πριν τα Χριστούγεννα καθώς ο Ουίλιαμ πρέπει να ζητήσει πρώτα την άδεια από τη βασίλισσα. Αργότερα, όμως, θα παντρευτούν αμέσως.

Read More

And More