N. Mπουλέ: ”Θέλω να κρατήσω τη σχέση μου με τον Γρηγόρη μόνο για εμάς”!

Η Νάντια Μπουλέ μιλάει για το Top Chef και για την αλλαγή της μέρας προβολής του. ”Είμαι πολύ ευχαριστημένη για το αποτέλεσμα που βγάζουμε και για τη συνεργασία που έχω με όλη την ομάδα και τους κριτές. Νομίζω ότι ύστερα από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, το Top Chef ήταν το καλύτερο και το μοναδικό ίσως comeback που θα μπορούσα να κάνω. Όλοι σεβόμαστε και ακολουθούμε τη γνώμη του καναλιού για την αλλαγή ημέρας του σόου που επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές”, δηλώνει η Νάντια στο περιοδικό HELLO!.

Όσον αφορά τα όσα γράφονται για εκείνη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου λέει χαρακτηριστικά: ”Το τελευταίο διάστημα έχω διαβάσει πάρα πολλές ανακρίβειες και ψευδείς ειδήσεις για τη σχέση μου με τον Γρηγόρη. Σε πάρα πολλές περιπτώσεις η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως από τον έλεγχό μου, πιθανότητα και λόγω της δικής μου ανοχής απέναντι σε κάποια δημοσιεύματα”.

”Από την πλευρά μου, δεν πιστεύω ότι υπάρχει νόημα να επιβεβαιώνω ή να διαψεύδω αυτές τις ειδήσεις κάθε εβδομάδα. Θέλω να κρατήσω την αλήθεια για την προσωπική μου ζωή και τη σχέση μου με τον Γρηγόρη μόνο για εμάς”.

Read More

And More